Elde jüri üyesi yapabileceğim bir üye varsa söyle.BAG izleyen kişilerden jüriyi seç
TolstoyevskiElde jüri üyesi yapabileceğim bir üye varsa söyle.
Evet, jürisin. Profilinde sormuştum, ama görmemişsin herhalde. Neyse, puanlarını ver de başlayalım artık.şimdi ben burda jürimiyim tam bir karar verdiyseniz puan vereyim hemen
sahneleri izlemeye başladım anında birazdan puanlarımı yollarım sanaEvet, jürisin. Profilinde sormuştum, ama görmemişsin herhalde. Neyse, puanlarını ver de başlayalım artık.
Sakın yansımasın. @denizz19'a bayıldığımdan değil, ama Gültepe'ye yazık olmasını istemiyorum.sahneleri izlemeye başladım anında birazdan puanlarımı yollarım sanabu arada deniz benim jüriliğime soğuk bakmış sanki bu durum puanıma kesinlikle yansıyacaktır
Hahaha senin jüriliğine soğuk bakmadımsahneleri izlemeye başladım anında birazdan puanlarımı yollarım sanabu arada deniz benim jüriliğime soğuk bakmış sanki bu durum puanıma kesinlikle yansıyacaktır
Sakın yansımasın. @denizz19'a bayıldığımdan değil, ama Gültepe'ye yazık olmasını istemiyorum.
Hahaha senin jüriliğine soğuk bakmadımBilakis sıcacık baktım
10'dan 1'e kadar, yani en çoktan en aza. Hadi artık, puanları gönder de başlayalım.en yükseğe kaç puan veriyorduk puanlama nasıl acaba burdaki değişikmi yoksa albüm yarışmasındaki gibimi mesela sekiz dizi var en yüksek puan 8 en düşük puan 1 şeklindemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?