Dizi Kolik'in Köşesi

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Yepyeni ve eğlence dolu köşeme yeniden hoşgeldiniz. Bugün sizlere yarışma programları hakkında bilinen ve bilinmeyen yanlışları söyleyeceğim. Hazırsanız başlayalım..

En İyi Yarışma 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'

TV Dünyası her geçen gün yepyeni bambaşka yapımlarla karşınıza çıkıyor. Ancak bunlardan bir tanesi var ki hem eğlenceli hemde komik olabiliyor. Tabii bilim adamlarının araştırmalarına dayanarak komedi ağırlıklı TV Programı izleyen seyircilerin daha uzun süre yaşadığı tespit edilmiş ve ayrıca insanın psikolojisinde de düzelme olduğu ispatlanmış. Araştırmalarımda Türkiye
'ye uygun yarışma programı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' oluyor.

Heyecanlı Yarışmalardan Kaçınılmalı..

Özellikle 40+ yaşlarda heyecanlı yarışmalar insanı kalp krizine kadar götürebiliyor. Özellikle Türkiye koşullarında bu günden güne artış gösteriyor. En heyecanlı yarışma olarak bildiğimiz Var Mısın Yok Musun?
'dan kesinlikle kaçınılmalı.

Survivor Hayata Bağlıyor..

İnsanoğlunun yapısı gereği pek şükür etmeyen toplum olan Türkiye'de de Survivor yarışması hakkında Dizi Kolik
'in yorumu ise şöyle;
-Survivor yarışması herşeyin doğallığını simgelediği için hayata bağlıyor. Zorlu koşullar insanları dünya hakkında bilinçlendiriyor.

529324_334859776568788_100001343054389_890867_173608731_n.jpg

Yeni köşem Cuma günü sizlerle..
Konu : Yerli Diziler

Bence en iyi yarisma Yetenek Sizsiniz Türkiye degil.. Sonuçta bir uyarma ve çok fazla gereksiz yere uzatiliyor.

Bence en iyi yarisma Yetenek Sizsiniz Türkiye degil.. Sonuçta bir uyarma ve çok fazla gereksiz yere uzatiliyor.

yorumun için teşekkür ederim.. yetenek sizsiniz türkiye ile ilgili görüşlerini belirttiğin içinde teşekkür ederim fakat o senin düşüncen.. bana katılmak zorunda değilsin :d

yorumun için teşekkür ederim.. yetenek sizsiniz türkiye ile ilgili görüşlerini belirttiğin içinde teşekkür ederim fakat o senin düşüncen.. bana katılmak zorunda değilsin :d

Bence Acun'un su ana kadar yaptigi en iyi uyarlama "O Ses Türkiye"

Bence Acun'un su ana kadar yaptigi en iyi uyarlama "O Ses Türkiye"

o ses türkiye hakkında yorum yapmadım çünkü şu an yayında değil.. özellikle bi köşe yazarı için yayında olmayan yapımlar hakkında yorum yapmak saçma olurdu.. o ses türkiyeyi bende seviyorum ancak yetenek sizsiniz türkiyeye herşeyi inceleyerek karar verdim.. :F

Her yazdığına katılıyorum özellikle Survivor'la ilgili yazdıklarını...
tebrikler cumayı iple çekiyorum :)

o ses türkiye hakkında yorum yapmadım çünkü şu an yayında değil.. özellikle bi köşe yazarı için yayında olmayan yapımlar hakkında yorum yapmak saçma olurdu.. o ses türkiyeyi bende seviyorum ancak yetenek sizsiniz türkiyeye herşeyi inceleyerek karar verdim.. :F

Yetenek Sizsiniz şuan yayında mı yani?

yetenek iszsiniz bir yere kadar izlenir devamlı insanı sıkıyor... bir proğram insanı sıkıyorsa yaşlandırırda..:)

yarışmalarda sunucuda kaliteli olmalı yarışmayı sunan acunsa insan görünce zaten sinirlenip yıpratıyor kendini:)) o açıdan acun varsa yarışma anlamsız demektir..:)

yarışmalarda survivor acun un proğramları arasında en ilginç olanı macera severlerin izleyebileceği bir yapım o proğramda abartıya çok kaçtığı için inandırıcılıktan uzak aynı tarz yarışmanın gerçekçi olanı yayınlanmalı ve yarışmacılarda renkli olmalı topaloğlu gibi..

ciddi yarışma arayanlara kenan ışık ın yarışma proğramı birebir..

dizikolik yine ilginç bir konu açmışsın acunda aynı fikirde olmamamıza rağmen tebrik ediyorum:))

yetenek iszsiniz bir yere kadar izlenir devamlı insanı sıkıyor... bir proğram insanı sıkıyorsa yaşlandırırda..:)

yarışmalarda sunucuda kaliteli olmalı yarışmayı sunan acunsa insan görünce zaten sinirlenip yıpratıyor kendini:)) o açıdan acun varsa yarışma anlamsız demektir..:)

yarışmalarda survivor acun un proğramları arasında en ilginç olanı macera severlerin izleyebileceği bir yapım o proğramda abartıya çok kaçtığı için inandırıcılıktan uzak aynı tarz yarışmanın gerçekçi olanı yayınlanmalı ve yarışmacılarda renkli olmalı topaloğlu gibi..

ciddi yarışma arayanlara kenan ışık ın yarışma proğramı birebir..

dizikolik yine ilginç bir konu açmışsın acunda aynı fikirde olmamamıza rağmen tebrik ediyorum:))

ooo destere yine döktürmüşün.. öncelikle yorumun için her ne kadar teşekkür etsemde sana katılamadığımı her zamanki gbi haykırmak itiyorum... :F