Dizi Kolik'in Köşesi

hı hı tabi tabi
aşk olsun bahar... sen bnm ilk köşemi okumadın mı?
yani bn genelde ab grubuna hitap eden programları izliyorum.. saba tümer gbi beyaz show gbi ama beyaz showu artık pek izlemiyorum... bu tür programlarıda annem izliyo... haliyle evde tek bi tv olduğu için mecbur ona bakıyorum..

Yine güzel bir köse yazisi olmus, böyle devam.

Hatta kendini gelistirerek bunun egitimi de alabilirsin..

Yine güzel bir köse yazisi olmus, böyle devam.

Hatta kendini gelistirerek bunun egitimi de alabilirsin..
ayy gerçektenmi... çok teşekkür ederim furkan..
Valla gerçekten bi gazetede çalışmayı bnde isterim.. eğitim derken nasıl bir eğitim yani bunun eğitimi var mı bilmiyorum var mı sence?

ayy gerçektenmi... çok teşekkür ederim furkan..
Valla gerçekten bi gazetede çalışmayı bnde isterim.. eğitim derken nasıl bir eğitim yani bunun eğitimi var mı bilmiyorum var mı sence?

istanbul üniversitesi gazetecilik yada radyo tv bölümü var süper yerde muhteşem bir yer darulacezenin karşısında;
) pardon belediyenin karşısında güzel bir bölüm orayı kazanırsan eğitimi alırsın...

peki mesela bi kanal genel yayın yönetmeni olmak istiyorum.. peki yani onun için nasıl bi eğitim alıcam?

peki mesela bi kanal genel yayın yönetmeni olmak istiyorum.. peki yani onun için nasıl bi eğitim alıcam?

onun için baban zengin olacak bir gazete satın alacak senide genel yayın yönetmeni yapacak başka türlü olmaz
)

karanfilin gündeme oturdu ama 15 karanfil yiyemem.
Endgame yemeli bence. :16:
Kesinliklee

Karanfil ile ilgili bir kaynak gösterebilir misin? Eğer doğruysa yerim yani ne var sanki bir tatlı kaşığı eder en fazla

Kesinliklee

Karanfil ile ilgili bir kaynak gösterebilir misin? Eğer doğruysa yerim yani ne var sanki bir tatlı kaşığı eder en fazla

kzım Tvde izlemiştim... yani nasıl kaynak verilirki... sen aç bak internnetn işte karanfilin faydalarına

İnternette ki kaynaklar çok sağlam olmasa da hafızayı güçlendirdiği yazıyor

Herkes gibi bende karanfile taktım
Günlük dizilerden ise beni affet en iyisi gibi bana göre dinle sevgiliyi yazın bakıyordum ama artık sıktı gibi

sana katılıyorum dizi kolik en güzel günlük dizi Dinle Sevgili
bu arada güzel yazı olmuş

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ark.lar... bu arada karanfil meselesi bencede çok uzadı ama insan yemek istemeyince bahane üretmekten alamıyo kendini

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ark.lar... bu arada karanfil meselesi bencede çok uzadı ama insan yemek istemeyince bahane üretmekten alamıyo kendini

sabah erkekn aç karına karanfil yemek çok hoş oluyor yada sabah erken çıkıp otlanmak lazım ikiside aynı şey iştah açıyor hem yeşillik iyidir