- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
aşk olsun bahar... sen bnm ilk köşemi okumadın mı?hı hı tabi tabi
aşk olsun bahar... sen bnm ilk köşemi okumadın mı?hı hı tabi tabi
ayy gerçektenmi... çok teşekkür ederim furkan..Yine güzel bir köse yazisi olmus, böyle devam.
Hatta kendini gelistirerek bunun egitimi de alabilirsin..
ayy gerçektenmi... çok teşekkür ederim furkan..
Valla gerçekten bi gazetede çalışmayı bnde isterim.. eğitim derken nasıl bir eğitim yani bunun eğitimi var mı bilmiyorum var mı sence?
peki mesela bi kanal genel yayın yönetmeni olmak istiyorum.. peki yani onun için nasıl bi eğitim alıcam?istanbul üniversitesi gazetecilik yada radyo tv bölümü var süper yerde muhteşem bir yer darulacezenin karşısında;) pardon belediyenin karşısında güzel bir bölüm orayı kazanırsan eğitimi alırsın...
peki mesela bi kanal genel yayın yönetmeni olmak istiyorum.. peki yani onun için nasıl bi eğitim alıcam?
Kesinlikleekaranfilin gündeme oturdu ama 15 karanfil yiyemem.Endgame yemeli bence. :16:
sallamadım bu haberi hatta duyduğumda ilk başlarda bende yedim... ama insan bi süre sonra bıkıyor... zaten dediğim gbi karanfil daha çok olgunlarda etki gösteren bi bitki.. ayrıca sen karafil ferahlatır demişsin.. naneyle karışıtırıyo olmayasın
Kesinliklee
Karanfil ile ilgili bir kaynak gösterebilir misin? Eğer doğruysa yerim yani ne var sanki bir tatlı kaşığı eder en fazla
bana inanmadın ya zeynep alacağın olsun. nokta.İnternette ki kaynaklar çok sağlam olmasa da hafızayı güçlendirdiği yazıyor
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ark.lar... bu arada karanfil meselesi bencede çok uzadı ama insan yemek istemeyince bahane üretmekten alamıyo kendini
hahahah...sabah erkekn aç karına karanfil yemek çok hoş oluyor yada sabah erken çıkıp otlanmak lazım ikiside aynı şey iştah açıyor hem yeşillik iyidir
otlanmak derkensabah erkekn aç karına karanfil yemek çok hoş oluyor yada sabah erken çıkıp otlanmak lazım ikiside aynı şey iştah açıyor hem yeşillik iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?