Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hamdi. Seni gören cennetlik arkadaşım. Nerelerdesin sen ya? Yorumun için çok teşekkür ederim. Ben seni şu anda tanımlayamıyorum Mert. Show TV hayranı değilsin gibi geliyor. Yani iyiye gidiyorsun yavaş yavaş. Yorumların içinde teşekkür ederim ama trip atmam, bozulduğumu hissettiririm sadece. Canım benim ya. Kankam, kardeşim her şeyimsin sen benim. Teşekkür ederim için yorumun Emre. Çok fazla online değil misin fazla mı karşılaşamıyoruz bilmiyorum ama eskiden daha fazla konuşurduk.Teşekkür ederim takas bu yorumun için. p atmam ben. Bozulduğumu hissettiririm sadece, o kadar.
Hamdi. Seni gören cennetlik arkadaşım. Nerelerdesin sen ya?
Yorumun için çok teşekkür ederim.
Ben seni şu anda tanımlayamıyorum Mert. Show TV hayranı değilsin gibi geliyor. Yani iyiye gidiyorsun yavaş yavaş.
Yorumların içinde teşekkür ederim ama trip atmam, bozulduğumu hissettiririm sadece.
Canım benim ya. Kankam, kardeşim her şeyimsin sen benim.
Teşekkür ederim için yorumun Emre. Çok fazla online değil misin fazla mı karşılaşamıyoruz bilmiyorum ama eskiden daha fazla konuşurduk.
Teşekkür ederim takas bu yorumun için.
p atmam ben. Bozulduğumu hissettiririm sadece, o kadar.