Dizi Karakterine Benzerliği Olay Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,032
Puanı
1,061
Geçtiğimiz yıl Haziran ayında final yapan Muhteşem Yüzyıl yayınlandığı diğer ülkelerde haber olmaya devam ediyor.

Dizinin 3.sezonunun yayınlandığı Macaristan'da dizi ünlü bir şarkıcının açıklamalarıyla gündem oldu. Ülkedeki X Factor yarışmasının jüri üyesi Toth Gabi dizide izlediği Hürrem karakterine çok benzediğini açıkladı. İlk olarak yarışmanın makyözünün benzerliği farkettiğini ve böylece diziyi izlemeye başladığını söyleyen şarkıcı görünüşten çok karakter olarak Hürrem'e benzediğini,onun gibi güçlü bir kadın olduğunu söyledi.

Anak Macar halkı ünlü şarkıcı gibi düşünmedi.Ülkenin en büyük 2.haber sitesi Hir24'de düzenlenen ankete katılanların %72.73'ü bir benzerlik göremediğini söylerken; sadece %7.49'u iki ismi benzetti.
Toth-Gabi.jpg

@destere @Çiğdem- @Nisa @ABAY_06 @gözlemci @yatutarsa @sokak sanati @mrt-06 @HachiKo @aserat54 @gizem ak @vadikızı @cookies @denizz19 @MelankoliK @Yiğitt @*YıldırıM*

kadın karakterim benziyor daha çok dmiş kadının karekterini nereden biliyonuz:F
ilk defa sana katılıyorum kadın görünüşümden daha çok karakterim benziyor bende güçlü bir kadınım demiş ayoll görünüşünün benzemediğini kendiside söylemiş zaten hürrem gibi güçlü bir kadınım diye o yönden karakterimiz benziyor demiş:F:F:F

Ben Hürrem'e pek benzetemedim ama. :)

Yanından bile geçmiyor )))

benzemiyor be kim benzetmiş bunu

ilk defa sana katılıyorum kadın görünüşümden daha çok karakterim benziyor bende güçlü bir kadınım demiş ayoll görünüşünün benzemediğini kendiside söylemiş zaten hürrem gibi güçlü bir kadınım diye o yönden karakterimiz benziyor demiş:F:F:F
ay saçını da meryeminkinin rengine boyatmış ay pis taklitçi.ss @destere @sürgünüm @cookies @Harunnn60 @Almila
gfdgfd.png