Dizi Cekiminden Ayrılan Nurgül Yeşilçay İstanbul'a Döndü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Diyarbakır'da çekilen dizide oynayan Nurgül Yeşilçay, İstanbul'a döndü.

Çekimleri Diyarbakır'da yapılan 'Ayrılık Olmasaydı' dizisinde oynayan Nurgül Yeşilçay, sete ara verilince soluğu İstanbul'da, aynı apartmanda oturduğu sevgilisi Tolga Karaçelik'in yanında aldı. İkili, önceki gün Rumelihisarı sahilinde yürüyüş yaparken objektife takıldı.

O dizinin akıbeti ne oldu bu arada ? Tahminen yayını yaza veya gelecek sezona ertelendi. Yoksa ara verilmezdi diye düşünüyorum. Yayınlanmadan yayından kaldırılmış olma ihtimali de var tabi.

Gerçekten ilginç bir durum. 1-2 hafta içinde tanıtım fragmanı falan çıkmazsa dizinin gelecek sezona kalması (veya iptali) kesinleşecek diyebiliriz. :)

Dizinin ön calismalari ve deneme cekimleri yapilmaktadir. Dizi bazi zorluklar cekti sette, hersey yoluna gitmeye basliyor. Birkac hafta sonra tahminen tanitimlari cikar.

Dizinin ön calismalari ve deneme cekimleri yapilmaktadir. Dizi bazi zorluklar cekti sette, hersey yoluna gitmeye basliyor. Birkac hafta sonra tahminen tanitimlari cikar.

Çok geç kaldı kanımca, artık çıkmasa da olur. Bu sezon 30 bölüm falan çekilsin ama yayını gelecek sezon başlasın. Belki ekranda kalite görürüz böylelikle. :)

bu dizinin ezo geline benzeyeceğini düşünüyorum ama tek farklı yanı biri gaziantepte çekilmişti... diğeride diyarbakırda çekiliyordu.. iptal olacağını sanmıyorum bu dizinin ama biraz geç başlayabilir..