"Dizi bitmeseydi hamile kalacaktım"

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
gizem-karaca-ya-gps-soku-4064243_8089_300.jpg

İlgiyle izlenen "Adını Feriha Koydum" dizisinden Hazal Kaya ayrılınca dizi bir kaç bölüm "Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu" olarak devam etti ve ilk bölümünde gelecek için umut verdi ancak dizi bir türlü istenen seviyeye gelemedi.
Dizinin adı sadece "Emir'in Yolu" olarak kaldı.Bu hali de hem istenen seviyeye ulaşamayınca hem de kanaldaki maddi sıkıntılardan dizi bitirildi.

Yayından kaldırılan Emir'in Yolu dizisinde "Güneş" karakterini canlandıran güzel oyuncu Gizem Karaca katıldığı bir programda "Dizi bitmeseydi Emir'den hamile kalacaktım.Bu ilişkiyi engellemek isteyenlere rağmen mutlu son olacaktı" dedi.

Haha Lawrence :D Bu haberi geçen okumuştum.İstedikleri kadar ilerletsinler alacağı reyting maksimum 5 olurdu.

Feriha olmadan hiç bi yol katedemezler buda Hazal Kayanın bitiriciliğini nokta atışı ile gösteriyor malesef :)

Evet kesinlikle katılıyorum.Hazal Kaya olmadan bu dizi battı balık yan gider konumunda.

Son Yaz Balkanalrda neden tutmadı dersende Hazal kaya yakısmıyordu zaten o diziye bosyere gitmişdi oraya hazal kayayı geç dizinin tutmayacağı zaten belliydi :)

Son Yaz dizisi başarılıydı ama senaryo gidişatı sağlam değildi.Dolayısıyla Hazal Kaya'nın elinde olacak bir durum değil bu.Ama bence dizi başarıyı hakediyordu en azından hemen bitirilmemesi gerektiğini düşünüyordum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy