Dizi İzlerken...

The Killing

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
159
Evet arkadaşlar, bu konuda dizi izlerken duyduğunuz, size saçma gelen ama komik lafları paylaşalım.
Duyduğunuz laflar da olabilir.

Not: Genelde yaşlı insanlar tarafından duyulur tabii. :=) Bu yüzden hiçbir zaman yaşlılarla bir şey izlemem.

anladım

aa kız ne yaptı o
ne dedi,bu kim şu kim
kim kimi seviyor
dizinin adı ne

asla yaşlılarla dizi izlemem

çocuklar duymasında ...Haluk telefonda durmadan Alo! efendim Sadettin Abi,ewt sadettin abi , ewt abi , öylemi abi... böyle gidiyor burası çok saçma geliyor ama millet sevmiş ki paso tekrarlıyorlar

xdragxx olayı en doğru anlayan kişi olmuş

Genelde kişileri tanımaya yönelik sorular olur. "Abisi mi bu kızın" gibisinden

çok sıkıyorlar kaç gündür dram seyretmek zorunda klaıyorum akrabalar yüzünden bana soruyorlar bu kim şu kim diyorum sadece geniş aileyi seyrediyorum sonra yarım saat sonra yine soru sormaya devam ediyorlar

adminim mobil ff yi iptal edebilir misin lütfen ben telefondan giriyorum ve normal ff nasıl oluyor lütfen yardım

yardım

arkadaşlar benim telefon kendiliğinden ff mobil sürümüne girmiş ve bu sürüm baya bir değişmiş yani ben kullanamıyorum ondan siteye giremiyorum nasıl normal ff oluyor yardım edin yoksa forumdan ayrılmak zorunda kalıcam lütfen mobil ff iptal edin

yardım etmediğiniz için teşekkürler (!) forumdan mobil ff sürümü yüzünden ayrılıyorum

mobil sürüm değişmişti önceden kolaydı şimdi kullanamıyorum mesela yeni mesajları göremiyordum profilime giremiyordum 1. sayfadan ikinci sayfaya geçemiyordum ayrıca çok teşekkür ederim eksi haline döndürdüğün için

Aslında yeni mobil sürüm çok daha kullanışlıydı. Sağ üstte bir buton vardı. Oraya tıklayarak profil, yeni mesajlar vs hepsi geliyordu.
Bakayım yine bir sorunları düzeltmek için.

bende öyle bir buton gözükmüyordu maalesef zaten normal daha kullanışlı benim için