resmi tarihi herkes biliyor panpa ilkokul kitaplarındaki bilgileri tartışacak değilimEy Allahim ya git Rusya-Osmanli arasinda ki olaylara bak hasta adam diye Osmanliyi en cok yipratan devlettir Rusya
resmi tarihi herkes biliyor panpa ilkokul kitaplarındaki bilgileri tartışacak değilimEy Allahim ya git Rusya-Osmanli arasinda ki olaylara bak hasta adam diye Osmanliyi en cok yipratan devlettir Rusya
my cipsi ucuz olmz kaliteli ve pahalı olur
Böyle ucuzlardansa saol
Tasolulardan bana da yollamy cipsi ucuz olmz kaliteli ve pahalı oluryakında tasoları da çıkar rusyadan sipariş ederim
o kadarının resmini koymamışlarTasolulardan bana da yolla[HASHTAG]#hurremmeryem[/HASHTAG] olanlarından
Şaka maka cipsin içi yok mumerak ederim öyle şeyleri
Yahu vk'ya üyesin Face'a uyesin altına yazsana içini de görelim diyeo kadarının resmini koymamışlar
rusçam mı var .ssYahu vk'ya üyesin Face'a uyesin altına yazsana içini de görelim diye
Tövbe tövbe😱 Tam senlik işte.Ekli dosyayı görüntüle 38799
pakistanda da çıkmış galibadarısı türkiyenin başına :x @Çiğdem- ile @destere nin cipsinden hep sülüman çıksın@Bully @mrt-06 @yatutarsa @cookies @*YıldırıM* @HachiKo @ozgur2113
@-potterhead- belki bir gün senin kpa nın da çıkar
günde 10 paket alırımTövbe tövbe😱 Tam senlik işte.
Totalliğimle gurur duyuyorum MY'nin de total olduğu zamanlar vardı.de get total insan .ss
az zaman işte 139 bölümde 9 bölüm falanTotalliğimle gurur duyuyorum MY'nin de total olduğu zamanlar vardı.Hem benim izlediğim az dizi var.
Olsun.az zaman işte 139 bölümde 9 bölüm falan
onu da izleyemiyim 3 yıldır okuldanOlsun.Sen de total izleyicisisin.Unutma Beni izleyen ben miyim yoksa.
Şeker halan özlemiş seni.onu da izleyemiyim 3 yıldır okuldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?