Divergent Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Başrollerinde Kate Winslet, Shailene Woodley, Theo James gibi isimlerin bulunduğu, Neil Burger'ın yöneteceği Divergent filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Film Veronico Ruth tarafından yazılan aynı isimli romandan çevrilecek.

Filmin ilk fragmanı:

Filmin 2. fragmanı:

Son düzenleme:
Fragmandan anladığım kadarıyla çakma Açlık Oyunları olacak. :)

Fragmanı beğenmedim.Açıkçası film ilgimide çekmedi.Extra bir durum olmazsa izlemem filmi.

Film iyi eleştiriler alırsa Shailene Woodley hatrına izleyebilirim. The Descendants'ta çok başarılı bulmuştum fakat sonrasında pek iddialı işlerde yer almadı. Geleceğin parlak isimlerinden olarak görüyorum kendisini, bu film de kendisine çok şey katabilir. :)

Divergent: Iraksak

Divergent kitabının çıkış tarihi 2011 yıllı,Hunger Games'in çıkış tarihi 2008.Yani muhtemel bir Hunger Games etkilenmesinden ortaya çıkmış olabilir bu kitap.

Ekşi sözlükte kitap hakkında birkaç yorum(olumsuz anlamda)

potansiyeli olan ama birçok yönden eksik kitap. olaylar hızlı ilerliyor, ana karakter çok çabuk değişiyor, ortada çok salak bir aşk[SUP]*[/SUP] var, her şey hızlıca oluyor, yazar ana karakteri mary sue[SUP]*[/SUP] yapmamak için çok uğraşmış ama yapamamış. distopik dünyadaki saçmalıklara değinmiyorum bile. ne bileyim the hunger games okuyun ille gençlere yönelik distopik eser okuyacaksanız.
ergenler için distopik filmler/kitaplar kategorisinin yeni elemanı divergent ve devamı. 2014'ün hunger games'i. konusundan anladığım kadarıyla 2014'ün "çakma" hunger games'i. hunger games de zaten battle royale'in çakmasıydı.

distopyanın geldiği noktaya bak. genelde yetişkinler için çekilen/yazılan distopik eserler bu kez artık içi iyice boşaltılıp ergenlerin önüne konan eserler haline geldi. hunger games, divergent, the host... mundar ettiniz güzelim türü. koy içine sikim sonik bir aşk hikayesi, sözüm ona farklı ama zerre farklı olmayan bir başkarakter yarat, seksi kızlar-yakışıklı erkekler, en klişesinden bir distopik dünya yarat, bitti. al sana hunger games, divergent, host vs.

oscar adaylığı kapan her genç aktris de hemen kendi serisini oluşturmanın peşinde (jennifer lawrence, saoirse ronan, shailene woodley). açıkçası hemen ergenlere yönelik uzun soluklu bir seride rol almayanlara daha çok saygı duyuyorum (hailee steinfeld, mia wasikowska vs). usta oyuncular da bu ergen filmlerinde rol almaya başladılar. william hurt host'ta, paul giamatti spider man 2'da, philip seymour hoffman ile donald sutherland hunger games 2'da, julianne moore hunger games 3'de, kate winslet divergent'ta... genelde bu tür gişe filmlerinde yer almayan oyuncuları bu filmlerde görmek şaşırtıcı.

Yılın gişede en çok başarılı olmasını istediğim filmlerinden biri. (Diğeri Need For Speed, birkaç unuttuğum olabilir)

Film bana pek hitap edecek gibi gözükmüyor ama Shailene Woodley'nin artık herkesçe tanınan bir yıldız haline gelmesi için bu filmin tutması gerekiyor. :):)