Disney+ Türkiye'nin Tanıtım Filmi Yayınlandı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FU_NJWBWYAALHnl

Disney+ Türkiye'nin merakla beklenen tanıtım filmi yayınlandı.

1000'den fazla film, 400'den fazla dizi ve belgesel arşivinin yanı sıra; dikkat çeken yerli yapımlar hazırlayan ve birbirinden ünlü isimler ile anlaşan platform, salı günü ülkemizde yayın hayatına başlıyor.

Platformun marka ve yetenek yüzlerinin yer aldığı tanıtım filmi ise yayınlandı:

Tanıtımın sonunda tüm isimleri masanın etrafında bir arada görsek daha iyi olurdu sanki. :D

Evet bir sürü ünlü olması hoş görünüyor ama ünlülerle değil iyi senaryolarla cezbedilen biri olarak maalesef bende pek etki uyandırmadı. :A Maksat ünlü görmekse FOX da her sezon o açıdan iyi tanıtımlar yapıyor zaten. :A

beklediğimden daha iyi bir tanıtım yayınlanmış. Güzel ve cool görünüyor.

Kaliteli bir tanıtım olmuş...
İzleyeceğim okadar dizi ve film var ki.. Disney den olsun, Marvelden olsun

Hoş ama boş bir tanıtım. :A

Yine de klasik televizyon izleyicisine dokunacağı kesin, ticari açıdan doğru hareket. :A
Farkettiysen seçilen isimler Yurtdışında yoğun fana sahip isimler. O yüzden Türkiye lansmanı için doğru bir görsel olduğunu düşünüyorum.

Heee ben hiçbiriyle ilgilenmiyorum o ayrı.. Bana versin oradan Marvel yeterli 🤭🤭🤭

• Beğendim
Reactions: bazinga
Bunu tv'de de yayınlıyor. Bitmek bilmedi. Zamanı değil paraya acıdım. PT'de yayınlanma ücreti ne kadar acaba:F

Pazarlama açısından süper fragman, onun dışında çok da bir fikir vermiyor içeriklerle alakalı. :A Bekleyip görelim. :A