Disney+ Türkiye'den Sürpriz Kampanya!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Disney+ Türkiye'den sürpriz kampanya!

Birbirinden iddialı yapımlar hazırlayan, birçok ünlü isim ile anlaşan ve 14 Haziran 2022'den itibaren ülkemizde hizmet vermeye başlayacak olan platform, yıllık üye olmak isteyenler için özel bir paket hazırladı.

Açılış tarihinden önce kayıt olan ve 26 Haziran 2022 tarihine kadar satın alma işlemini gerçekleştiren kullanıcılar 279,90TL’lik özel tanışma paketinden ilk yıla özel yararlanabilecek.

Güzel kampanya büyük ihtimalle yıllık abonelik alırım.Netflix ekran paylaşımı için ek ücret koyarsa ve bu projelerle devam ederse önümüzdeki yıllarda çok hızlı bir şekilde abone kaybının artacağı belli.Pastadaki paylar çok büyüdü ve netflix kendi payını korumak için hiçbir kaliteli içerik üretemiyor.

Güzel hamle. Kayıt oldum

Lansmana özel bir kampanya olacağını tahmin etmiştim. İzleyiciyi alıştırmak için sene sonuna kadar bu fiyattan devam edebilirler.

Bir parmak bal çalmışlar neyse ki insanların ağzına.

Güzel hamle ama sonra değişmez inşAllah

İsteğimi gerçekleştirmişler, gönül rahatlığıyla yıllık alacağız.

Netflix çok ciddi etkilenecek bu işten…

Bu arada Lost için de resmi açıklama gelmiş.

Dopesick için de Disney+'ın gelmesini beklesem mi kararsızım.
Önceliği diğer dizilere vereceğim en azından.

Bu arada Lost için de resmi açıklama gelmiş.

Dopesick için de Disney+'ın gelmesini beklesem mi kararsızım.
Önceliği diğer dizilere vereceğim en azından.
Twitter hesaplarını ne zaman yenilesem haklarına sahip oldukları bir işi paylaşıyorlar, Disney cidden çok başka bir güç ve dalga dalga geliyorlar.

Reactions: bazinga
Beklediğim haberdi
2 aya bir 2 ay daha indirim gelmiş

Şimdi gözüm Papara'da. Cashback olursa hemen çöküyorum. Netflix'den bu hamleye karşılık bir zam bekliyorum.