Disney+ Türkiye Üyelik Ücretlerine Zam Yaptı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,674
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20221208_102228.jpg

Disney+ Türkiye'den üyelik ücretlerine zam!

14 Haziran Salı günü ülkemizde hizmete giren, kütüphanesinde yer alan birçok yerli ve yabancı içeriğin yanı sıra orijinal içerikleri de kullanıcıları ile buluşturan platformun aylık üyelik ücreti 34.99 TL'den 64.99 TL'ye yükseldi.

Yeni fiyat 8 Aralık Perşembe (bugünden) itibaren üye olanlarda geçerli olacak.

:( ülkede her şeye zam geliyor zaten. Şaşırmadım.

Nedense şaşırmadım. Farkındaysanız Recep İvedik 7'ye 1 gün kala yapıldı zam

Arkadaşlarımla yıllık üyelik almıştım o bile fazla gelmişti. Şimdi daha 6-7 aydır Türkiye’deyken bu kadar yüksek bir fiyata çıkmış olması akıl karı değil. Üstelik yerli içeriklerin (Ben Gri hariç) kötülüğü de gün gibi ortadayken.

Bu kadar kısa sürede nerdeyse 2 katı Bi zam uygulamaları akıl karı değil. Yeni gelecek içerikler ilgi çekici evet ama şu ana kadarki yerli içerikler resmen çöptü.

İlk geldiği dönemde.. Netflixi yerinden edecek... Netflixi batıracak diye naralar atılan platform bir zam yaptı.. Şimdi nasıl topa tutuluyor.. Bana göre ülkede ücretinin karşılığını veren tek platform Netflixdir. Ben dibine kadar kullanıyorum, dizi olsun, film olsun, yarışma olsun.... Marifet kullanmayı bilmek bana göre....

• Beğendim
Reactions: soo
Şükürler olsun ki eski üyelere aynı fiyat devammış. :Z

Yıllık üyelik 650 lira, çok fazla tabii ama ülkedeki her şey çok pahalı. 6-7 sinema bileti fiyatı olduğunu düşününce ucuz bile sayılabilir zamlı hali de.

İçerik olarak ülkedeki en iyi iki platformdan biri. Teknik açıdan da aynı şekilde başarılı. Tek problem yerli içerikleri ki bunu da yakında iyileştirmeye başlıyorlar gibi gözüküyor...

sektöre çabuk alıştılar diğer flix de 100₺ ye çıkarır nazire yaparak PTV candır :)