Disney Plus, Türkiye'ye Ne Zaman Geliyor?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,939
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
disney-plus-jpg.96473

Abone sayısı 100 milyona yaklaşan Disney Plus, Türkiye'ye ne zaman geliyor?

Geçtiğimiz günlerde RTÜK'ten lisansını alan ve Halit Ergenç, Hande Erçel, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Hafsanur Sancaktutan gibi ünlü isimler ile görüşen platform ülkemize Ağustos ayında girmeye hazırlanıyor.

Platformun hazırladığı projeler arasında Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğu'nun yer alacağı Kaçış, Aras Bulut İynemli'li Atatürk ve Ay Yapım imzalı Can Yaman'ın yeni dizisi yer alıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Gizmen
Dijital platformların fazla olması rekabeti artırıyor, bu da biz izleyiciye geniş bir içerik yelpazesi kazandırıyor. Bu nedenle dijital platformların artmasını önemsiyorum. Umarım fiyatı da makul bir ücret olur. Gerçi şu anda 3 dijital platforma üyeliğim var zaten, Disney'e ilk aşamada üye olmasam da ileri aylarda üye olacağım gibi görünüyor. Yapımlarını ve içeriklerini merak ediyorum.

• Harika
Reactions: Gizmen
Dijital platformların fazla olması rekabeti artırıyor, bu da biz izleyiciye geniş bir içerik yelpazesi kazandırıyor. Bu nedenle dijital platformların artmasını önemsiyorum. Umarım fiyatı da makul bir ücret olur. Gerçi şu anda 3 dijital platforma üyeliğim var zaten, Disney'e ilk aşamada üye olmasam da ileri aylarda üye olacağım gibi görünüyor. Yapımlarını ve içeriklerini merak ediyorum.
Benim yazacaklarımı yazmışsın yazmama gerek kalmadı. Thanks :F

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Güzel projeler olacak özellikle Engin Akyürek ve İremli Kaçışı merak ediyorum ya

Yukarıdaki isimlerden bazıları ile çalıştığı için dünya pazarında imajı zedelenebilir. :A

Ben daha yakında olmasını bekliyordum. HBO Max ile yakın zamanlarda girmeleri muhtemel o zaman. Disney+ şu an için çok daha iddialı girecek gibi gözüküyor. HBO Max'tan ses seda yok...

Gelene kadar diğer platformlardaki içeriği temizleyelim de gelince Disney+ takılalım sadece. :A Lost etkinliği görür gibi gözlerim. :A

Daha çok varmış. :A

Bu konu aracılığı ile bir çağrıda bulunmak isterim... Şu an asıl ihtiyacımız olan şey HBO Max, Euphoria'nın yeni sezonu geldi izleyebileceğimiz herhangi bir platform yok. :A Bakın hiç haz etmediğim Bein Connect'te bile yok, düşünün durumun vahametini. :A Çağrım bitti, teşekkürler...

• Beğendim
Reactions: bazinga
Resmi açıklama gelmesi süper oldu. Yazı beklemek için bizim de bir sebebimiz var artık. :A

O zamana kadar diğer platformları tüketip yaza da Disney+ içeriğine dadanırız. :A İnşallah güçlü içerikle ve Türkiye şartlarında ödenebilir bir fiyat politikasıyla gelir. :Z

Fiyatlandırma Netflix gibi küresel değil de Amazon gibi bölgesel olursa tadından yenmez.

Yerli içeriklerine yönelik beklentim sıfıra yakın. Yeter ki yabancı içerikleri güçlü olsun. Sade Disney+ orijinalleri yetmez, Hulu orijinallerini de günü gününe Türkiye'de istiyoruz mesela. :A