Disney+ Belgeselinde Işın Karaca Sürprizi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,173
Reaksiyon puanı
63,776
Puanı
1,061
Konum
İstanbul


Disney+ platformundaki bir belgeselde Türkiye'den sürpriz bir yüzün de yer alması dikkat çekti.

National Geographic'te yayınlanan 2020 yapımı 'To Catch A Smuggler' (Kaçakçıların Peşinde) adlı belgeselde her gün ortalama 2 bin uçağın inip kalktığı LAX (Los Angeles) Uluslararası Havalimanı'ndaki bavullardan uyuşturucu, kaçak tarihi eser, beyan edilmemiş döviz veya elektronik eşya gibi şeyleri arayan polislerin yaşadıkları konu alınıyor.

Twitter'daki bir paylaşım, iki sene önceki belgeselin yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Belgeselin 4. bölümünde, Türkiye'den ABD'ye gelen ünlü şarkıcı Işın Karaca ve o dönemki eşi Tuğrul Odabaş'ın, kontrol sırasında bavullarındaki paranın miktarından emin olamayıp önce 10 bin, sonra 8-9 bin dolar olarak lanse etmesinden sonra polisler, şüpheli gördükleri çantayı incelemeye başlıyor.

Karaca'nın doğum günü nedeniyle çiftin ülkeye geldiği öğrenilirken bavullarda herhangi şüpheli bir duruma ulaşılamaması nedeniyle taraflar sorunsuz şekilde dağılıyor. Öte yandan bu görüntülerin belgeselde yayınlanması için havalimanında ünlü şarkıcıdan imza da alınmış.

İşte o anlardan kısa bir kesit:
https://twitter.com/x/status/1518686950441558018
 
Bunu dublajlısını gördüm
Işın Karaca da dublajlanmişti
 
Birazda Işın gündem olsun.