Dirk Kuyt

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,418
Puanı
1,060
33 yaşında Hollandalı futbolcu.

Sahada yürekten savaşan ama bana göre yetersiz bir futbolcu.

Çok mücadeleci olmasına karşın tekniği zayıf bir oyuncu.

Oynadığı oyun olarak bence çok istikrarsız. Bir maç bir gol atıp bir asist yapıp sonrasında 2-3 maç sahada varlığını hissettirmeyebiliyor.

Çok sevdiğim bir oyuncu. Sonuna kadar savaşması olsun skora katkısı olsun çok gerekli bir futbolcu.

Bknz: Dörk Köyt

Aynen çok mücadele ediyor, koşuyor ancak yetenekleri kısıtlı. Kanat oyuncusu dediğin hızlı olacak ve rahat adam geçebilecek. Bizim Hamit'le benziyorlar.

Tam bir takım oyuncusu her ne kadar yetenekleri kısıtlıda olsa sahada verdiği mücadeleyle savaşıyla bu açığı kapatıyor bence

Çok iyi niyetli,çok savaşçı ama gitmesi bizim için çok iyi olurdu. Kuyt'un yerine bir sağ kanat alınsa bu takım uçar.

Kuyt forvette daha yararlı olur. Çünkü hızı yok yeteneği kısıtlı. Kanat olarak değerlendirip gitmesi iyi olurdu demek haksızlık.

Kariyerinde hiç kırmızı kart görmeyen bir futbolcudur.

Hızı yok yeteneği kısıtlıysa sadece iyi niyetli diye banko 11 oynamamalı bence.

Geçen sezon en çok skora katkı yapan FB'li futbolcu olduğu içindir belki oynamasının nedeni ?

60 maç 17 gol, 15 asist.

İstikrarsız. 1 maç takımın yıldızı oluyor diğer maç takımın aksıyan yönü.

İstikrarsız olmasının sebebi sadece o değil takım. Takım iyi oynayınca Kuyt'da iyi oynuyor. Defans yaparsa 11 kişi nasıl etkili olacak Kuyt her maçta ? Mücadele olarak hep istikrarı var zaten. Skora bu kadar katkı yapan bir adamı göndermek çok yanlış olur. Ondan önce gitmeli gereken sayısız futbolcumuz var.

Tabii Selçuk Şahin,Bekir gibi futbolcular da gitmeli. Burada bana ne dersen de her maçı izliyorum bu adama ısınamadım çoğu kişi gibi takımda görmek istemiyorum nedense. Ekim'den beri soğudum Kuyt'tan.