Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen çok mücadele ediyor, koşuyor ancak yetenekleri kısıtlı. Kanat oyuncusu dediğin hızlı olacak ve rahat adam geçebilecek. Bizim Hamit'le benziyorlar.
İstikrarsız olmasının sebebi sadece o değil takım. Takım iyi oynayınca Kuyt'da iyi oynuyor. Defans yaparsa 11 kişi nasıl etkili olacak Kuyt her maçta ? Mücadele olarak hep istikrarı var zaten. Skora bu kadar katkı yapan bir adamı göndermek çok yanlış olur. Ondan önce gitmeli gereken sayısız futbolcumuz var.
Tabii Selçuk Şahin,Bekir gibi futbolcular da gitmeli. Burada bana ne dersen de her maçı izliyorum bu adama ısınamadım çoğu kişi gibi takımda görmek istemiyorum nedense. Ekim'den beri soğudum Kuyt'tan.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.