"Diriliş Osman" Yeni Kanalında Yayınlanacak!

Ben şok. 😱 TRT nasıl izin vermiş altın yumurtlayan tavuğun kaçmasına. Ben olsaydım öldürseler yine vazgeçemezdim o reytinglerden. Gerçi ATV de aynı şeyin laciverdi ama şaşırdım yine de. Neyse SAK'a güle güle nihayet.

Ben de diyorum atv, Kardeşim Benim 2'ye nasıl katlanıp yayınlıyor
@Çiğdem
BZÇ yüzünden Timur Savcı son 1-2 yıldaki tüm TAFF filmlerini ATV'ye verdi Burak'la ilgisi yok. Ha filmin yayınını bu haberle aynı güne bilerek denk getirmiş olabilir orası ayrı.

2 sezon Kara Sevda izledi bee
Hanzo manzo dese de alişmiştir bacım
@Çiğdem
İzliyecek tabi ne sandın
sen niye sevindin izlicen mi 😱 @Forumdash @serhatt
Aaa ben Atv geçmesine sevindim vlla çoğu Diriliş kitlesi tepki göstermiş ama 1 Atv in özüne dönmesine sevindim 2 Kimsel Bilmez ile artık aynı gün olamaz

Bir bakalım ilk bölüme ne oluyor ne gidiyor
Ama Trt gibi kelle uçurma sahneleri sansursuz kanlı manlı verilmeyecektir etkileyebilir

Bayağı sürpriz bir gelişme olmuş, bence devlet kanalı olması sebebiyle 'Diriliş Osman' maliyeti ile ilgili olaydır diye düşünüyorum. Bayağı tartışmalara neden olmuştu. Ama yine de TRT1 bırakmaz diyorduk...

Sen Anlat Karadeniz o zaman Ocak'a kadar yayınlanıp bitecek mi? Mantıklısı olur, kanal da gözden çıkarmış.

Reactions: Çiğdem
SAK kitlesi TT yapmiş bile
@xemrexxx

Osman'ı sen transfer etmemişmiydin zaten

Osman'ı sen transfer etmemişmiydin zaten
Ben söyliyim Burak trt de oynamak istemedi başka bir açıklaması yok diğerleri bahane

Şimdi Osman aga Kanald 'ye geçerse ve yeni dizisini çarşamba yaparsa, atv SAK'ı bitirip Dirilişi çarşambaya koyarsa ortalk karişir

Tabi atv kanald'yi satın almazsa

Bana böyle medya haberleriyle gelin
Sen ne diyorsun abicim anlamadım kı
@Yiğitt Kanalı ne alaka

Hanzo kendisini büyük oyuncu sanıyorya büyük kanallarda boy gösterecek

Şimdi Osman aga Kanald 'ye geçerse ve yeni dizisini çarşamba yaparsa, atv SAK'ı bitirip Dirilişi çarşambaya koyarsa ortalk karişir

Tabi atv kanald'yi satın almazsa

Bana böyle medya haberleriyle gelin
O haber kesin dille yalanlandı, sen hala taktın o kısma.

Reactions: Forumdash
Osman Sınav diyorum
SAK'ın yapımcısı o.
Diriliş ve SAK aynı gündü yayınlanıyordu ya hani?? Anladın mı şimdi denklemi
Çakma Karadenizin yerine geliyor anlamadın mı ayoll
Osman Kanal D geçecek dedinya bende @Yiğitt Hanzo Burağı almaya çalısıyor sandım
@xemrexxx