Diriliş Ertuğrul'un Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Diriliş Ertuğrul'un Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

dirilis-ertugrul-161991-150x150.jpg

TRT1'in sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Estet Film'in üstlendiği, başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezonu açıyor. Dizi yeni sezonu 30 Eylül'de açacak.

''Diriliş Ertuğrul'' yeni sezonun ilk bölümüyle 30 Eylül Çarşamba günü 20.00'da TRT1'de!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ben oranlarının düşse de karşısında etkin bir rakip olmadığı sürece rahat zirvede yer alacağını düşünüyorum. :X
Ben düşeceğini sanmıyorum 8.50 reytinglik sağlam kitlesi var onlar kesin izler gibi birde çok hasretler diziye yorumları okuyunca yine sezona çok iyi girecek gibi. :D

Ben düşeceğini sanmıyorum 8.50 reytinglik sağlam kitlesi var onlar kesin izler gibi birde çok hasretler diziye yorumları okuyunca yine sezona çok iyi girecek gibi. :D
karşınızda kalbim egede kaldı olacak ya salı günü poyraz perşembe bir deniz hikayeside olabilir

Başlama tarihi bence çok iyi.
Yeni sezonda total grubunda çok kendini gösteremese de ab grubunda iyi oranlar alacaktır.