total sıralamayabu sezon sadece 2 defa 2. oldu onun harici 1.sırayı hiç bırakmadı ortalaması ise 9 asıl sen nereye bakıyorsun cnm
total sıralamayabu sezon sadece 2 defa 2. oldu onun harici 1.sırayı hiç bırakmadı ortalaması ise 9 asıl sen nereye bakıyorsun cnm
Sen ilk 5 bölüm demiştin unuttun mu?çiğdeme kalsa dişi sinek kalmayacak dişzide dizide kullanılan dişi atlara bile karşı çirkin
harun dizi nasıl 1. hangi listeye bakıyon sen
beklediğim gibi çıkmadı dizi kaçıncı bölüme ka reklamsız az reklamlı gittiSen ilk 5 bölüm demiştin unuttun mu?
Tabi bahanen bu.beklediğim gibi çıkmadı dizi kaçıncı bölüme ka reklamsız az reklamlı gittineyse kösem gelsin de kapışsınlar diriliş batarsa @EFE UYSAL la @Çiğdem- e kösem batarsa @Bully ile @sokak sanati na nanik yaparım
bahane değil gerçekler tns listesiyle kanıtlıTabi bahanen bu.
@Harunnn60 da ab ye bakıyor işte 9 ortalamayla sezonu bitirdik trt1 kanalında daha ne bekliyorsunkı sen ayrıca sende ab gurubunu desteklemiyormusun seninde en önem verdiğin grup abtotal sıralamaya
Reklam verse daha da artar melunn izleyici sıkılır bırakır diziyi reklam vermezse.bahane değil gerçekler tns listesiyle kanıtlı
@Harunnn60 da ab ye bakıyor işte 9 ortalamayla sezonu bitirdik trt1 kanalında daha ne bekliyorsunkı sen ayrıca sende ab gurubunu desteklemiyormusun seninde en önem verdiğin grup ab
versin de görelimReklam verse daha da artar melunn izleyici sıkılır bırakır diziyi reklam vermezse.
Bugüne Meryem'in dizisi gelip de çökerse ben de sana nanik yaparım melun.beklediğim gibi çıkmadı dizi kaçıncı bölüme ka reklamsız az reklamlı gittineyse kösem gelsin de kapışsınlar diriliş batarsa @EFE UYSAL la @Çiğdem- e kösem batarsa @Bully ile @sokak sanati na nanik yaparım
@Çiğdem- dizi Starda olsaydı Totalde 8,9 almazmıydı.versin de görelim
sus kız çiğdem sen koca bul kendine bak selin ortaçlı bile şahan gökbakar ile evlenmiş sen kendi derdine yan 70lik bir dedeye kakalıcaklar
meryemime bişi olmaz sen derdine yanBugüne Meryem'in dizisi gelip de çökerse ben de sana nanik yaparım melun.
çiğdem kim ayol izlediği tüm diziler sadece parlak var diye ne anlar reytingten
Meryem batarsa sende batarsın.meryemime bişi olmaz sen derdine yan
daha halit ergençin dizisi varMeryem batarsa sende batarsın.
Senin parlakların dizileri çökünce konuşamayacan.daha halit ergençin dizisi varsümbül ağam da dizi yapmadı ben batmam kolay kolay
onların neresi parlak parlak olsa çiğdem ya da yiğitt kunçun kunçun eder ikisi de sevmiyorsa parlak değildirSenin parlakların dizileri çökünce konuşamayacan.
Ben benzetme yaptım işte melunn bakacaz artık diziye Pelin Karahan gelsin o zaman seni görecem.onların neresi parlak parlak olsa çiğdem ya da yiğitt kunçun kunçun eder ikisi de sevmiyorsa parlak değildir
bak onu @Çiğdem- de seviyor laf edersen oklavayla kovalarBen benzetme yaptım işte melunn bakacaz artık diziye Pelin Karahan gelsin o zaman seni görecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?