Safımıza haini,satılmışı,alçağı almadıkça Türk'ün sırtını kimse yere getiremez. Yeter ki biz bölünmeyelim..
Son düzenleme:
Geçiştirmelik koymuştum zatenAga son 19 demişsinde hesapladın mı 100. bölüm hangi tarihe denk geliyorsenin hesabına göre dizi 2 ağustosta final yapıcakyapımcı normalde 100 bölümü devirerek veda etme düşüncemiz var demişti ama bu sezon o mümkün gözükmüyor ya 100 ü devirmeden bitecek ya da 4. sezon olacak
İzlemiyorum zatenGeçiştirmelik koymuştum zatenHem hayırdır sen izlemiyodun
Birkaç hafta diziyi boş yere yayınlamadılar ondan 100 bölüm çok geç aya denk geliyorGeçiştirmelik koymuştum zatenHem hayırdır sen izlemiyodun
Vadi olsa bu sezon dirilişle işin olmazdı yokluktan izliyosun sende
Yok yahu izlerdim geçen sene okul vardı sıkıntı oluyordu artık her alana açığımVadi olsa bu sezon dirilişle işin olmazdı yokluktan izliyosun sende
Tamam o zaman yarin atv de buluşalımYok yahu izlerdim geçen sene okul vardı sıkıntı oluyordu artık her alana açığım
Sen adamsınYok yahu izlerdim geçen sene okul vardı sıkıntı oluyordu artık her alana açığım
Yok öyle dizilere karnım tokTamam o zaman yarin atv de buluşalım
E İçerde yi niye izliyosun o zaman diye sorarlar adamaYok öyle dizilere karnım tok
İçerdeyle o dizi bir mi diye sorarım sanaE İçerde yi niye izliyosun o zaman diye sorarlar adama
Bire bir aynı olamaz zaten ama türleri aynı akıl oyunları varİçerdeyle o dizi bir mi diye sorarım sana
Filinta gibi diziyi adam gibi izlemedi onu mu izlicekBire bir aynı olamaz zaten ama türleri aynı akıl oyunları var
O zamanlar takas dan çekiniyodu şimdi yok o rahatFilinta gibi diziyi adam gibi izlemedi onu mu izlicek
Bire bir aynı olamaz zaten ama türleri aynı akıl oyunları var
Dizi izlerken seçiciyimdir boş beleş dizilere karnım tok kusura bakmayınFilinta gibi diziyi adam gibi izlemedi onu mu izlicek
Yok yahu Trt'nin diziler sıkıcı oluyor Diriliş dışında izleyemiyorumO zamanlar takas dan çekiniyodu şimdi yok o rahat
Abdülhamidi izleDizi izlerken seçiciyimdir boş beleş dizilere karnım tok kusura bakmayın
Yok yahu Trt'nin diziler sıkıcı oluyor Diriliş dışında izleyemiyorum
Evet daha basit dizileri tercih ediyosun atv deki diziyi çözmen zor İcerde de ki gibi sıradan senaryosu yokDizi izlerken seçiciyimdir boş beleş dizilere karnım tok kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?