Evet abla sinavlar var hass dirilisci olarak sana yakışırFragman bombaa bakalım neler izlicez
@EFE UYSAL bölüm yorum konusunu bundan sonra ben açarım ablam sen yoğunsun sanırım😉
Evet abla sinavlar var hass dirilisci olarak sana yakışır
Çok teşekkürlerTamam merak etme canım sen sınavlarında başarılar ablam
Evet abla sinavlar var hass dirilisci olarak sana yakışır
l a siz özel mesajlarınıza baksanıza .ss @Çiğdem- oklavanla dal şunlara ayrolun gibi kııçla dal derdim ama sen kılıcı kaldıramazsın şimdi sıska şey .ssErtuğrul ölüyor dedi ya. tabi Ertuğrul öldü halimede osmani rejenerasyon uremeyle dogurducocugu diziye cekecem diye söylediği seye bak gerçi @denizz19 ölümün kokusunu aldi mi gelir ama
hahaha onun değerlendirmesini bölümde yaptık herhalde burda denizi diziye çekmeye çalısıyoruzErtuğrul ölüyor dedi ya. tabi Ertuğrul öldü halimede osmani rejenerasyon uremeyle dogurducocugu diziye cekecem diye söylediği seye bak gerçi @denizz19 ölümün kokusunu aldi mi gelir ama
Çok teşekkürler
Baktım my darling🙂kiki ama forumda zar zor girip anca yorum atiyom yarışmalara girmeyi düşünmüyorum.usengeclik hastalığına tutulduml a siz özel mesajlarınıza baksanıza .ss @Çiğdem- oklavanla dal şunlara ayrolun gibi kııçla dal derdim ama sen kılıcı kaldıramazsın şimdi sıska şey .ss