Nerdesin abla.
Nerdesin abla.
Kac kere oldu reklamgeldim ablacım reklam olamadan gelemedim ya
Ertugrul ölmüs diyorlar fragman muhtesemhhahaha aa olurmu ayoll çarşamba ertuğruldan baska birşey izlenmez
Ertuğrulu zehirlediler fragmanı bekliyoruz
hhahaha aa olurmu ayoll çarşamba ertuğruldan baska birşey izlenmez
Ertuğrulu zehirlediler fragmanı bekliyoruz
Aslihani sevmeyen ölsünevet ama laptobu yanımda değildi yazamadım işte@Çiğdem- kız sen nerdesin
de yazmıyosun gel beraber aslıhanı öldürcez senle
Ertugrul ölmüs diyorlar fragman muhtesem
Aslihani sevmeyen ölsün
Acaba oyunmu yapıyorlar yoksa Arabi ertuğrulumu canlandırıyor fragmanda birşey yapıyor ArabiErtugrul ölmüs diyorlar fragman muhtesem
Sence ölür mü bir sekilde dirilirHakikaten fragman bomba nasıl yani ertuğrul ölecekmi
valla gerekirse ölürüm ama dahada Aslıhanı sevmemmm
Dua ediyor dirilecekAvaba oyunmu yapıyorlar yoksa bir Arabi ertuğrulumu canlandırıyor fragmanda birşey yapıyor Arabi
Sence ölür mü bir sekilde dirilir
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oyun yerine allah tarafından canlansa gerçekten muhteşem olurdu arabi öyle tuğtekinide sanırım hayata döndürmüştüDua ediyor dirilecek
Acaba oyunmu yapıyorlar yoksa Arabi ertuğrulumu canlandırıyor fragmanda birşey yapıyor Arabi
Tugrekin diyince bolumde Noyanda gözüktü.oyun yerine allah tarafından canlansa gerçekten muhteşem olurdu arabi öyle tuğtekinide sanırım hayata döndürmüştü
Ertugrulun yuzunden kanlar fışkırıyorYok canım ölmezz fragman şok etti beni bakalım ne olacak
Ertugrulun yuzunden kanlar fışkırıyor
Aslihan seviyor onu beklemeEvet öyle maria bu sefer öyle bir zehir hazırlamış ki gözlerinden kan geldi bakalım nasıl
kurtulacak ertuğrul
Bu arada bu bölüm yazılan Aslıhanı sevmedim ben güçlü bir kızdı ben bekledim ki
Ertuğrul evli ben evli bir adamla evlenmem baba demesini yok kız dünden razıymış be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?