Aynen.olumude halimenin elinden yapar herhalde senaristIyi direndi eşkiyaya
Aynen.olumude halimenin elinden yapar herhalde senaristIyi direndi eşkiyaya
Kesinlikle bu arada Noyanın muzigi duyunca duygulandım Köpegin yanına Noyan lazımAynen.olumude halimenin elinden yapar herhalde senarist
Noyan etkisi diyelimBen hala alışamadım bu sezona ya.
Orası öylede hani ilk sezon bile daha çekiciydi bu sezon sade geçiyor.Noyan etkisi diyelim
Simon yüzünden suan pasif.Orası öylede hani ilk sezon bile daha çekiciydi bu sezon sade geçiyor.
Oyuncu seçimi on numarada ona yazılan karakter pasif dediğin gibi.Simon yüzünden suan pasif.
Simon artik Turgut ve Ertugrulun oyununa kanmaz bu kadar salak olamaz.Oyuncu seçimi on numarada ona yazılan karakter pasif dediğin gibi.
Bu sahnede inanmaması zordu ama.Simon artik Turgut ve Ertugrulun oyununa kanmaz bu kadar salak olamaz.
Handa baska casus olmasi imkansiz ondan baska zeki olmaliBu sahnede inanmaması zordu ama.
Ne sadesi be 65. Bölümden itibaren aynı gazla devam ediyor. Ama ilk 3 bölüm sıkıcıydı. Pis no309. Seni bahane aramaOrası öylede hani ilk sezon bile daha çekiciydi bu sezon sade geçiyor.
Sezon başlarken çikonun favorisi Dev'di ama adam cazgırın ameleliğini yapıyor @Çiğdem-Handa baska casus olmasi imkansiz ondan baska zeki olmali
Yanlış kişinin tarafında hepSezon başlarken çikonun favorisi Dev'di ama adam cazgırın ameleliğini yapıyor @Çiğdem-
No 309 ile alakam yok benim.Ne sadesi be 65. Bölümden itibaren aynı gazla devam ediyor. Ama ilk 3 bölüm sıkıcıydı. Pis no309. Seni bahane aramabu arada nerdesin kız bıyıklı@Çiğdem-
Sen Noyan karakteri istiyorsun biliyoruzNo 309 ile alakam yok benim.Bu sezonun atmosferi ilgimi çekmedi hanlı pazarı falan. düşman karakterlerde ilgi çekici değil yani ürkütücü olmamlılar ama hiç heyecanlanmıyorum izlerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?