1 saat oncesinde olsaydin baya atraksiyonluyduEn totali keklik sahnesiydi bi de onu düz ovada avlarlarsa tamamdırşaka bir yana şu an konuşan kadını severim ben kara ekmekte de vardı
1 saat oncesinde olsaydin baya atraksiyonluyduEn totali keklik sahnesiydi bi de onu düz ovada avlarlarsa tamamdırşaka bir yana şu an konuşan kadını severim ben kara ekmekte de vardı
Masa örtüsü çekme falan var mı dizide1 saat oncesinde olsaydin baya atraksiyonluydu
Suan yokMasa örtüsü çekme falan var mı dizide
Aliyar, kapak yaptı abisineSuan yokAl senlik sahne
Haha Total kafasiAliyar, kapak yaptı abisineorada yumruk atmalıydı yüzüne kezzap atmalıydı aslında
Ertuğrul'un örgülü saçını görünce gülesim geliyor o ne yaHaha Total kafasiO Ural cok sahtekar
aaa asıl bu sezon sana göre 2.sezonu sen sevmezdin çünkü kavga sahneleri çok fazlaydı sana aksiyın yerine anlamlı konuşmalı sahneler lazım şuana kadar olduğu gibiMasa örtüsü çekme falan var mı dizide
Aaa ilkel insan seni.karizmayi göremiyor musunErtuğrul'un örgülü saçını görünce gülesim geliyor o ne ya
Sus kız sana fikrini söyle diyen mi oldu .ss ben konuşmalı sahne sevmem öpüşmeli entrikalı bıçaklamalı uçurumlu sahneleri severimaaa asıl bu sezon sana göre 2.sezonu sen sevmezdin çünkü kavga sahneleri çok fazlaydı sana aksiyın yerine anlamlı konuşmalı sahneler lazım şuana kadar olduğu gibi
Emin'im Çiğdem bile öyle örgü öremezÇok güzel bir arabili sahmeydi.ertugrulun gözlerinin dolmasıyla gözlerimiz doldu.
Aaa ilkel insan seni.karizmayi göremiyor musun
hahah aa en önemlisini unuttun zırlayan kadınlarSus kız sana fikrini söyle diyen mi oldu .ss ben konuşmalı sahne sevmem öpüşmeli entrikalı bıçaklamalı uçurumlu sahneleri severim
Eski Türkler öyleymişErtuğrul'un örgülü saçını görünce gülesim geliyor o ne ya
Yav o saçını taramaktan acizEmin'im Çiğdem bile öyle örgü öremez
Kız kargalar azgınlaşmışlar bu dizide hayvanlar kuduryor maşallahhahah aa en önemlisini unuttun zırlayan kadınlarama bu dizideki kadınlar senden daha güçlüler oyüzden hosuna gitmez
tövbe tövbe omu kaldı aklında okadar şeydenKız kargalar azgınlaşmışlar bu dizide hayvanlar kuduryor maşallah
He bahane de hazır sen nerden biliyon gördün mü eski TürkleriEski Türkler öyleymiş
Fındıkları yerken içindeki kurtları bile yiyormuş diye duydumYav o saçını taramaktan acizbit yurumuş saclarina ne orgusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?