4 kişi birden öldü ben dündarmıydı ertuğrulun o küçük kardeşininde kesin ölüceğini düşünüyorum tuğtekin zaten 3.sezonu göremez noyanında ölüceğini düşünürsek baya yeni bir kadro olucak evetNoyanin yapti tabi3. sezon kadro baya yenilencek.
Noyan belki4 kişi birden öldü ben dündarmıydı ertuğrulun o küçük kardeşininde kesin ölüceğini düşünüyorum tuğtekin zaten 3.sezonu göremez noyanında ölüceğini düşünürsek baya yeni bir kadro olucak evet
Çoğu önemli karakterler öldü hepside sevilen isimlerdi baya sarsıldımBölüm aglatti be @Billy Kane ben demistim.
Aynen ama Noyaninda gucuni gostermesi gerekti.Çoğu önemli karakterler öldü hepside sevilen isimlerdi baya sarsıldım
ayy vlla ben moğollar olmadan 3.sezonun sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum noyansız birkaç bölüm oldu mesala senle benden başka herkes 1.sezona döndü dizi diye şikayet ettiler çünkü çoğunluk 2.sezon moğollar için başlamıştı 3.sezonumuz kötü geçebilir ben olsam noyanı tutarım dizide 🙂🙂🙂Noyan belkiTurgutu da fena yapicak bence Noyanİns cok iyi kadro kurulur
Aynen o açıdan iyi oldu eski korkutucu Noyan'ı hissettikAynen ama Noyaninda gucuni gostermesi gerekti.
Aynen ama Samanin intikamida alinacak.Aynen o açıdan iyi oldu eski korkutucu Noyan'ı hissettik
Turgut'tan alması zorAynen ama Samanin intikamida alinacak.
Aynen tek biz izliyordukayy vlla ben moğollar olmadan 3.sezonun sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum noyansız birkaç bölüm oldu mesala senle benden başka herkes 1.sezona döndü dizi diye şikayet ettiler çünkü çoğunluk 2.sezon moğollar için başlamıştı 3.sezonumuz kötü geçebilir ben olsam noyanı tutarım dizide 🙂🙂🙂
ayy vlla ben moğollar olmadan 3.sezonun sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum noyansız birkaç bölüm oldu mesala senle benden başka herkes 1.sezona döndü dizi diye şikayet ettiler çünkü çoğunluk 2.sezon moğollar için başlamıştı 3.sezonumuz kötü geçebilir ben olsam noyanı tutarım dizide 🙂🙂🙂
3. sezon daha başka olacak diyordu Mehmet Bozdağ yine bizi ekrana kilitleyecek unsurlar bulur o adam güvenim sonsuzAynen tek biz izliyordukNoyan tutulmali bencede o olmayincada bölümler durgundu birazO heyecan katiyor.
Insallah bekliyoruz3. sezon daha başka olacak diyordu Mehmet Bozdaü yine bizi ekrana kilitleyecek unsurlar bulur o adam güvenim sonsuz
Insallah bekliyoruzNoyan gibisi bulunmaz
ayy bilemicem vlla ben bizanslılardan çok umutluydum ama dizide biraz göründüler tapınakçılardan farkları yoktu bu diziyi farklı boyuta taşıyan noyan ve moğullardı onlarsız 1.sezon tadında geçer 2.sezona başlayanların çoğunu kaybederiz seyircilerden ama yanılırım inş tabi3. sezon daha başka olacak diyordu Mehmet Bozdağ yine bizi ekrana kilitleyecek unsurlar bulur o adam güvenim sonsuz
Ins yanilirsinayy bilemicem vlla ben bizanslılardan çok umutluydum ama dizide biraz göründüler tapınakçılardan farkları yoktu bu diziyi farklı boyuta taşıyan noyan ve moğullardı onlarsız 1.sezon tadında geçer 2.sezona başlayanların çoğunu kaybederiz seyircilerden ama yanılırım inş tabi
hahah ayy aslında karamuratın filmlerinde bizanslılar çok ilgi çekiciydi şöyle iyi değişik bir oyuncu seçilirse iş yapabilir oyuncu seçimide önemli tabiIns yanilirsinOyuncularida bekliyorum ben kimler olcak
Kimi yakıstiriyorsun?hahah ayy aslında karamuratın filmlerinde bizanslılar çok ilgi çekiciydi şöyle iyi değişik bir oyuncu seçilirse iş yapabilir oyuncu seçimide önemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?