Aynen saticilar ben bile satmiyordum dizimi rekor kiralimda görsünlerbu hafta 3 kişilik çalışmalısın evet millet hep satmış diziyi utanmazlar
Aynen saticilar ben bile satmiyordum dizimi rekor kiralimda görsünlerbu hafta 3 kişilik çalışmalısın evet millet hep satmış diziyi utanmazlar
O iş bendeYemek yiyip geliyorum @EFE UYSAL sen moturu soğutmadan yorumlamaya devam et kardeşim.
Off izle işte.ssBirde su var dizi Noyansız olunca tum heyecanimi kacirdi artik eskisi gibi konsantre olamiyorum
Tamam tamam üzülme bugun senin icin bakacam yine sarmazsa sezon finalini izlerim ancaOff izle işte.ss
Nasil sarmiyor de git Noyan coşturuyor isteTamam tamam üzülme bugun senin icin bakacam yine sarmazsa sezon finalini izlerim anca
Turgut ne bahtsız herif la ilk sezon tapınakçılar kaçırmıştı şimdi moğollar.Yiğit saf çıkabilir yine
SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen şanssız Allah Yardımcısı olsun işkence görecekTurgut ne bahtsız herif la ilk sezon tapınakçılar kaçırmıştı şimdi moğollar.
Gökçe'de riskte. Bu bölüm kalpleri fet eder hacı.Aynen şanssız Allah Yardımcısı olsun işkence görecek
Sonra küçük küçük Noyan'lar olmalı falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?