O bhr ler hosuma gitmedi sen bu kiza yurumeye baslamisin ayagini denk al once ben kaptim bu kiziBanu iyide dövdü
Mest oldum diyebilirim hızlı ve seri dövüştü.Banu iyide dövdü
Tm abimO bhr ler hosuma gitmedi sen bu kiza yurumeye baslamisin ayagini denk al once ben kaptim bu kizi
Aslında bu normal bölüm Noyan geldiği zaman bambaşka bir dizi izliceksin. Beğenmene sevindim,keyifli izlemeler. 🙂Dizi gayet iyi, ben begendim yavas yavas olaylari anlarim tabi ilk defa izledigim icin daha herseyin farkinda degilim Survivor olmadigi zaman izlerim oldugu zaman da ilerki hafta ozeti izlerim
Beğenmemen elde değil sen haftaya gör Noyan gelince aksiyon tavan yapınca daha çok seveceksinDizi gayet iyi, ben begendim yavas yavas olaylari anlarim tabi ilk defa izledigim icin daha herseyin farkinda degilim Survivor olmadigi zaman izlerim oldugu zaman da ilerki hafta ozeti izlerim
Aslında bu normal bölüm Noyan geldiği zaman bambaşka bir dizi izliceksin. Beğenmene sevindim,keyifli izlemeler. 🙂
noyan kim?Beğenmemen elde değil sen haftaya gör Noyan gelince aksiyon tavan yapınca daha çok seveceksin
Noyan bizim düsmanimiz moğollarınn bası 3 bolumdur yok asker toplamaya gitti haftaya gelir büyük ihtimal.noyan kim?
Moğol başkomutanı. Hani flasback verildi ya ordaki insanları Noyan savaş açarak öldürdü. Kötü rolü var ama Ertuğrul kadar sevilen bir karakter.noyan kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?