Fragman yayınlandı. 16 Mart'ta Trt1'de !
@Çiğdem- @Billy Kane @HarzeM @tolgab @EFE UYSAL @china_shangai @Felon @DarkLeqenD @Doğu @vadikızı @ABAY_06 @-KADİR- @Castei @Mehmet_Cvkn
Ay senin şu teorilerin bigün beni öldürcek.aa yalnız ben 2 oba arasındakı kavgaları daha çok seviyorum birbirleriyle olan iç kavgalarını oyüzden bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
ayy bu arada noyan yine olmayacak diye üzülenler @EFE UYSAL @Billy Kane fark ettiyseniz eğer fragman müziğinde ulubilgenin müziği çalıyor 50.bölüme bu müziğin kullanılması bence tesadüf olamaz son sahnede kesinlikle noyanların obaya baskın yapmasını bekliyorum öyle olursa 51.bölüm bu sezonun en iyi bölümü olabilir
![]()
Seni kapak ederseAy senin şu teorilerin bigün beni öldürcek.kız her fragmanda kullanılıyor o müzik ama dün yoktu noyan.
![]()
Ay senin şu teorilerin bigün beni öldürcek.kız her fragmanda kullanılıyor o müzik ama dün yoktu noyan.
![]()
ayy vlla ben bundan önceki fragmanlarda hiç fark etmedim bu müziği bu fragmanda fark ettim demekki nıyanlar çıkıcak ortaya son sahnedeSeni kapak ederse![]()
![]()