Diriliş ''Ertuğrul'' 49. Bölüm Özet ve Fotoğrafları!

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
49.Bölüm Özet
Ertuğrul, Gümüştekin’den bir şey öğrenebilecek midir?TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 49.Bölümünde Noyan’ı idamdan kurtaran Saadetin Köpek, öldürmesi için onu Tangut’a teslim etmiştir. Ancak Deli Demir ve Sungur Tekin, Noyan’ın peşine düşerler. Noyan, bu sayede Saadetin Köpek’in kurduğu tuzaktan kurtulmuştur. Tangut ise Noyan’ı elinden kaçırmıştır. Tangut Deli Demir’i şehit ettikten sonra Sungur Tekin tarafından öldürülmüştür. Hayme otağda kaybolan mührün Tangut’un üzerinden çıkması, birçok soruyu da beraberinde getirmiştir. Diğer yandan Aksakallılar, Ertuğrul’a yeni bir vazife vermişlerdir. Obaya döndüğünde olanları öğrenen Ertuğrul, annesi ve ağabeyi Gündoğdu ile tartışır. Daha yaşananların şokunu üzerinden atamayan Ertuğrul, Deli Demir’in ölümüyle yıkılmıştır. Ertuğrul, ağabeyi Sungur Tekin ve Artuk Bey ile konuşarak Gümüştekin’le hesaplaşmaya karar verir.Ertuğrul, Gümüştekin’den bir şey öğrenebilecek midir? Gümüştekin ile Ertuğrul arasındaki bu tartışma obada neler meydana getirecektir? Selcan ve Banu Çiçek’i birlikte gören Aytolun’un tepkisi ne olacaktır? Bütün bildiklerini Korkut Bey’e anlatan Selcan’ı neler beklemektedir? Banu Çiçek, hangi suçtan dolayı kafesli çadıra atılır? Gündoğdu’nun yeni öğreneceği sırlar onu nasıl etkileyecektir? Ertuğrul, Gümüştekin ve Aytolun’un planlarını çözebilecek midir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş 49. Bölümde.
1744331-1000x667.jpg

8837014-1000x667.jpg

1587595-1000x667.jpg

6334764-1000x667.jpg

4563566-1500x1000.jpg

1215851-1000x667.jpg

4655534-1000x667.jpg

9163846-1000x667.jpg

@EFE UYSAL @Billy Kane @vadikızı @DarkLeqenD @Doğu @HarzeM @ABAY_06 @china_shangai @tolgab @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Felon @Mehmet_Cvkn

ayy geçen hafta ne olmuşsa onu koymuşlar yine özete:F:F:F

ayrıca tangut ölmedi hala iddamın arkasındayım :Z:Z:Z

özette bile öldü diyo herifler buna rağmen hala fikrimin arkasındayım diyosun.:F

noyan'ı bekliyoruz. savaşsız bir bölüm olacak gibi.
aaa iyide bu geçen bölümün özeti yanı geçen bölümde olanları anlatıyorlar tangut şuan sungurtekin tarafından ölmüş görünüyor bu bölümde hortlarsa eğer 50.bölüm özetinde şöyle yazıcaklar ölmediği ortaya çıkan tangut şimdi ne yapıcak gibisinden falan:F:F:F

aaa iyide bu geçen bölümün özeti yanı geçen bölümde olanları anlatıyorlar tangut şuan sungurtekin tarafından ölmüş görünüyor bu bölümde hortlarsa eğer 50.bölüm özetinde şöyle yazıcaklar ölmediği ortaya çıkan tangut şimdi ne yapıcak gibisinden falan:F:F:F
Senin hislerine güvenirim genelde doğru çıkıyor yandık.sssss Angut ölmeli :A Neyse Noyandan beklentin neler? :A

Senin hislerine güvenirim genelde doğru çıkıyor yandık.sssss Angut ölmeli :A Neyse Noyandan beklentin neler? :A
ben şeye güveniyorum cnm tangutun kafası kesilmeliydi bence ama onun yerine sungurtekin kafasını kesmedi bence ölücek olsa kafası kesilerek ölürdü :F

aaa noyanı bilemiyorum vlla ama obası basıldıktan sonra etkinliği 0 a düştü malesef izleyenler gözünde o etkiyi düşürmeye çalısıyorlar sanki buda kötüye işaret bence:F

ben şeye güveniyorum cnm tangutun kafası kesilmeliydi bence ama onun yerine sungurtekin kafasını kesmedi bence ölücek olsa kafası kesilerek ölürdü :F

aaa noyanı bilemiyorum vlla ama obası basıldıktan sonra etkinliği 0 a düştü malesef izleyenler gözünde o etkiyi düşürmeye çalısıyorlar sanki buda kötüye işaret bence:F
50de büyük baskın yapacak Noyan rüzgarı esecek :A Büyük savaş baslayacak :Z Karizmayı tekrar getirecekler :A Anguta gelince dediğin doğru. Birde sana iyi haberlerim var Korkut Bey kesin ölüyor hesabından foto paylaşmış sakallarını kesmis birde ilerleyen bölümlerde Alaaddin Keykubat Sultan Alaaddin diziye girecek :Z :Z

50de büyük baskın yapacak Noyan rüzgarı esecek :A Büyük savaş baslayacak :Z Karizmayı tekrar getirecekler :A Anguta gelince dediğin doğru. Birde sana iyi haberlerim var Korkut Bey kesin ölüyor hesabından foto paylaşmış sakallarını kesmis birde ilerleyen bölümlerde Alaaddin Keykubat Sultan Alaaddin diziye girecek :Z :Z
ayyy sultan aladdini çok özledik vlla gelsinde ertuğrula yapılanlara bir dur desin artık ayol
:Z:Z:Z

güldürdün ya:F

gençler hepinize selam.artık pek giremiyorum foruma.sizleri ve bölüm yorumlaşmasını özledim ama kpssye çalışmam lazım :( gelelim bu haftaki bölüme.tangut bnce öldü ya. o kesik kolla kanamadan bikere ölmesi lazım.angut ölmezse açıkçası çüşş sana senarist derim.bu bölüm aksiyondan çok bol entrika olacak.olsun bn entrikada severim.hep savaş hep savaş olmuyor.noyan bnce bu sezon artık pek gözükmez.bnce onu sinema filminde göreceğiz.(bu yaz sinema filmi var demi?yahu mehmet bozdağ da öyle bir konuşuyorki kimse tam bir şey anlamıyor:D) eğer korkut aytolunun kendisini zehirlediğini söylemeden ölürse banıçiçek ve selcanın işi yaş.nasıl olacak?eğer söylerse aytolun,gümüştekin ve goncagül şirretlileride kısa zamanda diziden çıkar.ama son kötü onlar kaldı onlarda giderse senaryo nasıl çıkacak daha en az 10 bölüm vardır sezon finaline.şu konyayıda görsek artık:Tneyse dizi çok güzel ilerliyor da ben şu sinema filmi olacak malazgirti çok merak ediyorum.

Son düzenleme: