- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
hele şükür sabahtan beri yoktun.Geldim benimi bekliyordunuz@Billy Kane Baris Bagci 5 gun once foto atmisti sakalli ayrilsa bilirdik.
hele şükür sabahtan beri yoktun.Geldim benimi bekliyordunuz@Billy Kane Baris Bagci 5 gun once foto atmisti sakalli ayrilsa bilirdik.
Mobilim en fazla 6 gun olmustur neden ayrilsin ben iki konunun birden yuruyecegini dusunuyorum kaynak ne?hele şükür sabahtan beri yoktun.ne fotosu atmış göster bakalım.
resmi kaynak yok paylaşmazlarda böyle bişeyi zaten.Mobilim en fazla 6 gun olmustur neden ayrilsin ben iki konunun birden yuruyecegini dusunuyorum kaynak ne?
Ayrilirsa izleyici kaybi yasanabilir goze alamazlar.resmi kaynak yok paylaşmazlarda böyle bişeyi zaten.izleyicilerden biri paylaşmış kesin konuştuydu neyse biz izleyip öğrenelim.
ııııı şimdi söylesem @DarkLeqenD in çenesi susmucak
Polatmış , Noyanmış hepsi bir gün ölecekBence yalandır Noyan ölmez, öldürülemez ölmesi teklfi dahi edilemezPolat Alemdar kanunu bu burda da geçerli
bizanslar boşa gelmedi. .s hem bileceke yerleşicekler bana mantıklı geldi.Ayrilirsa izleyici kaybi yasanabilir goze alamazlar.
ay pis hain sen izleme zatenYuh Noyan olecek miymis harbi bunlarda mantik 0. Noyani Ertugrulun uzerine sureceklerine olduruyolar. Noyan oldukten sonra bir icraat olmazsa benim icin 48.bolum ile sinirli kalir bu dizi
Dodurgada obasi gelmez o zaman oraya Noyan gerekirse Bilecigede getirirler.bizanslar boşa gelmedi. .s hem bileceke yerleşicekler bana mantıklı geldi.
efecim hayallere başlamış şimdiden.Angut bu bolum esir dusecek 2 3 bolume olur Noyanin yanina yeni yardimci gelir @Billy Kane
Eminsin yaniefecim hayallere başlamış şimdiden.üzgünüm dostum noyan yok artık.
Nazar degdirdinay pis hain sen izleme zaten
Ne guzelNazar degdirdinNe guzel mis gibi Survivor izlicektim manisada fena yagmur bastirdi bir kanal sadece cekiyor o da Trt
İşte buuNazar degdirdinNe guzel mis gibi Survivor izlicektim manisada fena yagmur bastirdi bir kanal sadece cekiyor o da Trt
Ertuğrul beyim mezarını hazırlamış bileEminsin yani
Noyan olurse bende yokum bir kisi dedi diye gidecek degilTotem yapıyom hep tutmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?