sungur obaya gelirken ip tutuyor noyan mı o.noyan vefat
Diriliş fragman konusunda simge yankı dinliyom
Anguta bak Noyanin durumu mechulsungur obaya gelirken ip tutuyor noyan mı o.
fragmanda değişik şeyler var. tangut baya göğüsten yaralanıyor. ertuğrul'lar kayı bayrağına birini sarmış taşıyorlar. gümüş kelle gidiyor. uuu birsürü şey.Anguta bak Noyanin durumu mechul
Deli Demirde olebilirfragmanda değişik şeyler var. tangut baya göğüsten yaralanıyor. ertuğrul'lar kayı bayrağına birini sarmış taşıyorlar. gümüş kelle gidiyor. uuu birsürü şey.
aynen veda eder gibi konuştu zaten.Deli Demirde olebilir
Neyse Noyanin durumunu cok merak ediyorum. @Bully basligi duzeltir misin?aynen veda eder gibi konuştu zaten.
Yanlış etiketlemişsin bizi.
Noyan kesin esir dusmez bence kim kaliyor?Yanlış etiketlemişsin bizi.
Tangut'u almazlar bence orda yaralı bırakır sungur.
Fragmana dikkatli bak abla yaslilik modundan ciknasıl esir düşüyor
Gerci sungur iple birini getiriyor tangut olabilir dediğin gibi şimdi hatırladım. Ama tangut kolay kolay ölmez arabi demişti ya bize emaneti getircek diyeee.Noyan kesin esir dusmez bence kim kaliyor?
Fragmana dikkatli bak abla yaslilik modundan cik
Noyan kesin esir dusmez bence kim kaliyor?
Haha @vadikızı ablamız bugün uykusunu alamamış kendinde değil.Noyan kesin esir dusmez bence kim kaliyor?
Angutu agir yaraliyor konusturmak icin obaya goturuyor Noyan magaraya gidiyor?Gerci sungur iple birini getiriyor tangut olabilir dediğin gibi şimdi hatırladım. Ama tangut kolay kolay ölmez arabi demişti ya bize emaneti getircek diyeee.
Deli demir oluyor.doğru diyorsunnn noyanı diyorsun sen bencede esir düşmez o
Aynen deli demir'i Noyan öldürür kesin. Gümüş'de ölür mü acaba %50 diyorum. kocabaş'ında kelle aniden gitmişti burdada sürpriz olabilir.Angutu agir yaraliyor konusturmak icin obaya goturuyor Noyan magaraya gidiyor?
Deli demir oluyor.
Evet bencede oyle olacak Noyan oldurneye devam ediyor Evet oyle olabilir ama nerden anladi ErtugrulAynen deli demir'i Noyan öldürür kesin. Gümüş'de ölür mü acaba %50 diyorum. kocabaş'ında kelle aniden gitmişti burdada sürpriz olabilir.
Mühürü öğrenmiş olabilir. 😛Evet bencede oyle olacak Noyan oldurneye devam ediyor Evet oyle olabilir ama nerden anladi Ertugrul