Diriliş ''Ertuğrul'' 44. Bölüm Yorumları

bu sahneyi türkiyede hiç bir yapım çekemez.

hele bu kurguyu hiç bir senarist yazamaz. bir yandan ertuğrul diğer yandan Alpleri Moğollar la savaş yapıyor o an ki ruh halimi bir ben bir ailem bir de Allah biliyor kendim den geçtim şu anda da olduğu gibi.[emoji23]

Çok iyiydi

+1 aynı senin gibi düşünüyorum ab daha yüksek olabilir
@Çiğdem- kız sende söyle
Özet totalde 6 ab de 8 abc de 7 alır.

Evet gardaşlar sizlerinde tahminlerinizi alalım. @EFE UYSAL @Doğu @vadikızı @Çiğdem @DarkLeqenD @Mehmet_Cvkn
ayy vlla özeti bilmem ama ab gurubu 14 olucak bence 15 e dayanacaz hatta

ilk 14 reytingimizin durgun bölüme gelmesi şansızlık olmuştu o reyting o bölüme gelmedi ertuğrulun idamından kurtulduğu o mükemmel bölümün reytingiydi tam insanlar ertuğrula yöneldi şansızlık bu sezonun en durgun bölümüne denk geldi ve o fazladan seyirci kaçtı geçen haftakı bu sezonun en iyi bölümü belkide geçen haftanın yansıması sonucu düştü malesef ama geçen haftanın reytingi bu akşam gelicek 15 bile olabilir ama buda durgunbölüme denk gelicek haftaya aksiyonlu bölüm tekrar düşer tuhaf bir durum olsuuyor

Hepsine katılıyorum abla
Çok müko yazmışın

He gordum. O kadar da buyuk birsey kacirmamisim bizim icin kucuk seyler bunlar
Bu sahnelerin kilicsiz ama silahli (silahli daha zor) en efsanelerini yasadik biz sende izlersen Vadinin tadini sonuna kadar yasarsin
silahlı daha mı zor. amma güldürdün. adamlar kılıç sallıyorlar aynı zamanda vücut dillerini konusturuyorlar ve hiç bi amatörluk yok sahne bitiminde adamlar pert oluyo.

aynen bak durumu iyi ozetlemissin.

silahlı daha mı zor. amma güldürdün. adamlar kılıç sallıyorlar aynı zamanda vücut dillerini konusturuyorlar ve hiç bi amatörluk yok sahne bitiminde adamlar pert oluyo.
Ben orada sahnenin zorlugunu degil adrenalini heyecani kastettim
Silahli catisma sahnesinde izleyiciye o heyecani o adrenalini yasatmak daha zor kilicli savas sahnelerine gore. Bu gorusume katilmayan yoktur herhalde.

bu bölüm bence tırt olacak. fragmanda pek bir şey yoktu. bu arada esranın resmini gördünüz mü bayıldım.

makyajlı makyajsız her haliyle güzel sultanımız. berenmiş meryemmiş fasa fiso kalır esarmın yanında

Ben orada sahnenin zorlugunu degil adrenalini heyecani kastettim
Silahli catisma sahnesinde izleyiciye o heyecani o adrenalini yasatmak daha zor kilicli savas sahnelerine gore. Bu gorusume katilmayan yoktur herhalde.
Silahta ne heyecani var ya nereye ates ettigi belli degil. Ben katilmiyorum. Neyse kiyaslama isine girmicem.

Yok be imkansiz oyle olsa hemen konusurdu.
Aynen olmaz öyle birşey

Evet gördüm abi kesinlikle kıskananlar çatlasın sultanımızı
Müthiş resim