Diriliş "Ertuğrul" 41. Bölüm Özet & Fotoğrafları

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
41.Bölüm Özet
Toy Sonrası Ertuğrul’u neler beklemektedir?Ertuğrul, Tuğtekin ve alplerinin katili olmadığını kanıtlamak için kendi isteğiyle obaya gelip yargılanmak istemiştir. Ancak işler Ertuğrul’un istediği gibi gitmez. Toyda Ertuğrul hakkında ölüm kararı çıkmıştır. Noyan yine boş durmamış öldürülmeleri pahasına askerlerini obaya yollamıştır. Bu durum Ertuğrul’a karşı olanların daha fazla destek bulmasına neden olmuştur. Yaralı olan Tuğtekin obaya gelebilecek midir? Ertuğrul’u neler beklemektedir? Herkesi şok edecek olay nedir? Noyan Rahman üzerinden Ertuğrul’a nasıl bir oyun oynayacaktır? Toyda ortaya çıkan büyük strateji, obada nasıl bir etki meydana getirir? Ertuğrul’un yeni planı ne olacaktır? Artuk Ertuğrul’a kimden selam getirir? Ertuğrul nereye davet edilir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 41. Bölümde

41.Bölüm Fotoğrafları
29.jpg
19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 28.jpg

@Çiğdem- Noyan napacak yine seninki :F :F İdam sahnesini bekliyoruz :A
ayy bu bölümü çok bekledik gerçekten ben ertuğrulu sungurtekin kurtarıcak diye düşünüyorum aladdin okadar kısa sürede gelemez daha halimeler oraya gitmediler geriye sungurtekinin ertuğrulu kurtarması kalıyor koca başın hain olduğuna dahil belgesi kanıtı falan vardır başka türlüde ertuğrulum kurtulamaz bence :F:F:F

ayy bu bölümü çok bekledik gerçekten ben ertuğrulu sungurtekin kurtarıcak diye düşünüyorum aladdin okadar kısa sürede gelemez daha halimeler oraya gitmediler geriye sungurtekinin ertuğrulu kurtarması kalıyor koca başın hain olduğuna dahil belgesi kanıtı falan vardır başka türlüde ertuğrulum kurtulamaz bence :F:F:F
Tugtekin hainlik yaparni yine sence ? :F :A 14 gelecek :A

yapıyorya ayoll ertuğrul suçlu diyor ahh siz ertuğrulla çalışıcak tutekin artık diyordunuz geberir diye inş diye bir sevinen ben vardım kurtulamadık şundan :F:F:F
Aynen hain cikti ama hersey olabilir O resimdeki oklu adam yabanci kisi gordumu vuracak belli mesela Sungurtekin :A

oyunmu oynuyorlar diyorsun sanmıyorum bu adam akıllanmaz ayol :F:F:F
hayır fragmanda şaşırtma amaçlı o şekilde ayarlamışlar ama tam konuşmasında ertuğrul suçlu değil diyecektir. :D hem tarihe göre okuduğum bilgide tuğtekin ertuğrul'la beraber oluyor hatta samsa ertuğrul'un en sağlam alplerinden oluyormuş ama şu an samsa'yla diğer adamı göstermediler 1-2 bölüme gelirler obaya ölmemeleri lazım.

hayır fragmanda şaşırtma amaçlı o şekilde ayarlamışlar ama tam konuşmasında ertuğrul suçlu değil diyecektir. :D hem tarihe göre okuduğum bilgide tuğtekin ertuğrul'la beraber oluyor hatta samsa ertuğrul'un en sağlam alplerinden oluyormuş ama şu an samsa'yla diğer adamı göstermediler 1-2 bölüme gelirler obaya ölmemeleri lazım.
bence suçlu diyor bir halt olmaz ondan :A:A:A

sungurtekinde boşa ortaya çıkmadı bence ertuğrulu o kurtaracak ayy bakalım artık bölümde herşey ortaya çıkar ama ertuğrulumun tuğtekinin dostluğuna ihtiyacı yok eksik kalsın:F

bence suçlu diyor bir halt olmaz ondan :A:A:A

sungurtekinde boşa ortaya çıkmadı bence ertuğrulu o kurtaracak ayy bakalım artık bölümde herşey ortaya çıkar ama ertuğrulumun tuğtekinin dostluğuna ihtiyacı yok eksik kalsın:F
Son 24 saat 18 dk :Z Çok özledik be :A