Bu akşam katılıyor değil mi? Kaza falan yapmış galiba o yüzden mi diziye ara verdi. İlk sezonu izlemediğim için ben kendisini tanımıyorum tabii.Bamsi gelince aksiyonun dozu dahada artacak
Evet kazs yapti bugun katiliyor bugun fragmanda aksiyonu vardiBu akşam katılıyor değil mi? Kaza falan yapmış galiba o yüzden mi diziye ara verdi. İlk sezonu izlemediğim için ben kendisini tanımıyorum tabii.
Ertuğrul'un görüldüğü yerde katledilmesi ne diyor bu?Evet kazs yapti bugun katiliyor bugun fragmanda aksiyonu vardi
Yine oyun ediyorlar Ertugrula.ssssErtuğrul'un görüldüğü yerde katledilmesi ne diyor bu?
Bir şey itiraf edeyim mi?Yine oyun ediyorlar Ertugrula.ssss
OlabilirBir şey itiraf edeyim mi?
Barış Bağcı'yı Yaprak Dökümü, Nefes: Vatan Sağolsun filmi ve son olarak Kara Kutu'dan tanımama rağmen Diriliş'te Noyan'ı oynayanın o olduğunu bilmiyordum. Bu hafta Beyaz Show'a konuk olacağını öğrendiğimde fark ettim. Noyan'ı ben valla yabancı bir oyuncu canlandırıyor sanıyordum.))
Süperdi işte boş konuşmaları çıkınca aksiyon sahneleri bir solukta aktı 45 dakika boyunca bir saniye bile sıkılmadım.OlabilirSon aksiyon nasildi?
Devam edecenmi bolumeSüperdi işte boş konuşmaları çıkınca aksiyon sahneleri bir solukta aktı 45 dakika boyunca bir saniye bile sıkılmadım.
İyi bolum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?