Diriliş Ertuğrul 127. Bölüm Yorumları | 5. Sezon 6. Bölüm

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,933
Puanı
1,060
TRT1'in reyting rekortmeni dizisi ''Diriliş Ertuğrul'' bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor!

'Diriliş Ertuğrul'un 5. sezon 6. bölümüyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler.

@papuleoo İzledin mi bir biz kaldık izleyen forumda şuan :A :A :A

Bu sezon ilk 2 sezondan sonra en iyisi bence Osman konusuna güzel hazırlık yapılıyor :A

@papuleoo İzledin mi bir biz kaldık izleyen forumda şuan :A :A :A

Bu sezon ilk 2 sezondan sonra en iyisi bence Osman konusuna güzel hazırlık yapılıyor :A
Evet izledim. Çok güzeldi özellikle Ertuğrul Beyin zarf atması ve oğlunu kurtarması şahaneydi.

Sence Marcusun Zangoç olduğunu ne zaman öğrenecekler?

Evet izledim. Çok güzeldi özellikle Ertuğrul Beyin zarf atması ve oğlunu kurtarması şahaneydi.

Sence Marcusun Zangoç olduğunu ne zaman öğrenecekler?
Aaa bu konu uzayacak gibi yanı Ertuğrul ile önceki düşmanlar gibi açık açık savasıcaklarını sanmıyorum böyle gizliden gizliye devam edecek gibi çünkü kılık değiştirelek dolaşıyor yanlarında :A :A :A

Aaa bu konu uzayacak gibi yanı Ertuğrul ile önceki düşmanlar gibi açık açık savasıcaklarını sanmıyorum böyle gizliden gizliye devam edecek gibi çünkü kılık değiştirelek dolaşıyor yanlarında :A :A :A
Bence 3-4 bölüm içinde öğrenirler.

Yalnız İlker muhteşem bir rol sergiliyor. Daha önce hiç sevmediğim bir oyuncuydu.