Diriliş "Ertuğrul"108.Bölüm Yorumları

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,659
Puanı
1,060
Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Esra Bilgiç Töre nin Diriliş "Ertuğrul" heyecan ve aksiyon dolu bölümü ile geliyor .Ertuğrul Sultan Alaeddin’le neden ters düştü? Ertuğrul’un akıbeti ne olacak?
bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak Diriliş "Ertuğrul" da.
Yorumlar buraya​

Arese birşey olmadı şükür adıda Ahmet olmuş süper ya bakalım Ertuğrul ne yapacak

Uzun aradan sonra son yarım saatini izledim. Dizi üstüne katarak ilerlemiş.

İşin içine Selçukluyuda katmışlar. Haftaya giriş sahnelerine bakacağım. Eğer sararsa izlemeyi düşünebilirim tekrardan.

İşin içine Selçukluyuda katmışlar. Haftaya giriş sahnelerine bakacağım. Eğer sararsa izlemeyi düşünebilirim tekrardan.
Bende Ares için izliyorum aga kalıcı olursa sırf onun için izlerim

2-3 hafta önce bırakmıştım Ares'i görünce dayanamadım

Ares ölseydi iyi olmasının pek anlamı kalmazdı , İyi olarak daha yapacakları var dizide
:bhr::bhr::bhr:

son 3 bölümdür inanılmaz güzelleşti kardeşim.Bide işin içine Selçuklu girdi. Yakinda mogollarinda girebilecegini ve noyanin ortaya çıkmasıni bekliyorum.Hakikaten e bölümdur inanilmaz heyecanlı. kaçırma derim.

son 3 bölümdür inanılmaz güzelleşti kardeşim.Bide işin içine Selçuklu girdi. Yakinda mogollarinda girebilecegini ve noyanin ortaya çıkmasıni bekliyorum.Hakikaten e bölümdur inanilmaz heyecanlı. kaçırma derim.
Bir dahaki bölümüne bakmayı düşünüyorum. Unutursam etiket falan yapında unutmayayım :)