bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak Diriliş "Ertuğrul" da.
Yorumlar buraya
Bende Ares için izliyorum aga kalıcı olursa sırf onun için izlerimUzun aradan sonra son yarım saatini izledim. Dizi üstüne katarak ilerlemiş.
İşin içine Selçukluyuda katmışlar. Haftaya giriş sahnelerine bakacağım. Eğer sararsa izlemeyi düşünebilirim tekrardan.
O ismi duydum ama daha şahsı göremedim. Benim izlediğim sahnede o yoktu.Bende Ares için izliyorum aga kalıcı olursa sırf onun için izlerim
2-3 hafta önce bırakmıştım Ares'i görünce dayanamadım
Süresi bitmişti o sahnelerdeO ismi duydum ama daha şahsı göremedim. Benim izlediğim sahnede o yoktu.
Şu kafasına balta vurulan adamın olduğu yerden izlemeye başladım.
Yarın bakarım artık bu sahneye.Süresi bitmişti o sahnelerde
Uzun aradan sonra son yarım saatini izledim. Dizi üstüne katarak ilerlemiş.
İşin içine Selçukluyuda katmışlar. Haftaya giriş sahnelerine bakacağım. Eğer sararsa izlemeyi düşünebilirim tekrardan.
Bir dahaki bölümüne bakmayı düşünüyorum. Unutursam etiket falan yapında unutmayayımson 3 bölümdür inanılmaz güzelleşti kardeşim.Bide işin içine Selçuklu girdi. Yakinda mogollarinda girebilecegini ve noyanin ortaya çıkmasıni bekliyorum.Hakikaten e bölümdur inanilmaz heyecanlı. kaçırma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?