Diriliş Ertuğrul İzleyenlerine Büyük Müjde!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
TRT1'in büyük ilgi ve heyecanla izlenen reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, diziyi Orhan Gazi'ye kadar götürebiliriz diye konuştu.

Bozdağ, dizinin 3 sezon süreceğini hatırlattı, böyle gidersek Orhan Gazi'nin dönemini bile izleyebilirsiniz dedi, TRT diziye çok sahip çıktı TRT1'de yayınlanmaya devam edecek, diziye ilginin daha da artacağını söyledi.

Diriliş Ertuğrul her Çarşamba 19:55'de TRT1'de.

TRT1'de bir iş tutarsa suyunu çıkarır zaten.

Yine de o kadar kesin konuşmamak gerek. 3 sezon uzun bir süreç ve bu süreç içinde dizinin sonuçları düşüş yaşayabilir mesela. O yüzden daha en baştan kesin bir açıklama yapılmamalı ve her şey zamana bırakılmalı.

TRT1'de bir iş tutarsa suyunu çıkarır zaten.
İzleyicilerde yoğun istiyordu, Osman Gazi dönemininde anlatılmasını istedikleri olacak gibi, dizinin TRT1'de bu kadar reyting alması büyük başarı, bu sene de kanal çok büyük atak yaptı dizilerle.

İzleyicilerde yoğun istiyordu, Osman Gazi dönemininde anlatılmasını istedikleri olacak gibi, dizinin TRT1'de bu kadar reyting alması büyük başarı, bu sene de kanal çok büyük atak yaptı dizilerle.
Hangi dizisiyle yaptı acaba?

Güldürme beni sadece Diriliş izleniyor kanalda şuan.

Hangi dizisiyle yaptı acaba?

Güldürme beni sadece Diriliş izleniyor kanalda şuan.
Reytinglerle olmayabilir ama Filinta'da ilgi çekti sosyal medyada özellikle, daha kanal yeni projeler hazırlıyor, bakalım daha neler olacak.

Diriliş: Osmanlı olarak devam edecek ve 600 yılı anlatacaklar galiba.

seneye rakipler değişince nolacağını hesp edip konuşmuştur inşallah😎

Ben diziyi çok seviyorum ama inşallah diziyi çok abartmazlar.

Olursa çok iyi olur
hatta osman beyi kenan imirzalıoğlu oynasa on numara beş yıldız olur.

Sürekli bu oranları almayacağı aşikar. Kaldı ki bu sezon Kara Para Aşk bitiyor. Fox'un henüz dizisi yok Çarşamba için. O yüzden ATV ve Fox iddialı bir yapım getirebilirlerse bu güne dengeler bir anda değişebilir. Kaldı ki zaten totalde çok iyi sayılmaz AB oranları iyi.

Hiç belli olmaz, yakında inşallah Totali de alacak.