Diriliş 3.sezon Tahmin

HarzeM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,471
Puanı
250

Öncelikle selamlar Dirilişcanlar. Uzun aradan sonra foruma dün yorum attım bugün de bir konu açmak istedim.
Diriliş'in 3.sezonuna dair 2 soruma tahminlerinizi bekliyorum.

1) Diriliş sizce 3.sezona zaman atlamasıyla mi başlayacak? Ve eğer zaman atlayacaksa kaç yıl atlama olur?

2) Diriliş 2.sezondaki reyting başarısını yeni sezonda da devam ettirebilir mi?

Not: İçeriği doğru yazdım mi bilmiyorum . Unuttum ya la konu hazırlamayı

@EFE UYSAL @Doğu @DarkLeqenD @MEnes @Çiğdem- @vadikızı @tolgab @china_shangai @Maskeli Fedai @Mehmet_Cvkn @BuraK @34rcp44

Son sezonumuz oldugu icin zaman atlamasi bekliyorum, olaylarin hizli bir sekilde aktarilmasi lazim cunku. Ama tam olarak kac yil atlanir kestiremiyorum.

3.sezon final sezonu o yuzden epey gosterisli bi sezon olacaktir. Mehmet Bozdag'nin 3.sezona dair aciklamalari beni fazlasiyla heyecanlandirdi en begenecegimiz ve unutamayacagimiz sezon olacaktir. Reytinglerimizi her turlu arttiririz.

Zaman atlaması olacaktır mutlaka epey gösterişli mukemmel bir sezon olacaktır.Kapadokyada çekilecekmiş 3. sezon.

Reytingler artarak devam edecektir hemde final sezonu olacak Bozdağin kalemine guveniyoruz, yeni takviyeler ile birlikte sarayı gösterecekler çok istiyorduk.

aa
öncelikle @HarzeM

ayy vlla doğruyu konuşmak gerekirse ben reytinglerde düşüş bekliyorum 1.sezon gibi ab gurubu 9 reyting ortalama gidicek bence geçen yıl gibi 13 ortalama beklemiyorum bununda sebebi şu bu diziye millet 2.sezon noyan ve moğollar için akın ettiler noyanın kaybolduğu bölümlerde hemen 1.sezon havasına döndü dizi diye şikayetler gördüm hemde güzel bölüm olmasına rağmen
bu diziyi moğollar ve noyan farklı boyuta taşımıştı onlarsız 1.sezon havasına bürünebilir bana fark etmez ben 1.sezonuda keyifle izledim ama dizinin çoğunluk seyircisi 2.sezon gelmişti bu diziyi hala 1.sezonunu izlemeyen çok kişi var o kesim 3.sezon sıkılabilir ama camoka hasan gelirse işler değişir işte

Zaman atlaması olur bence ne kadar olur bilemiyorum ki yeni sezondada
başarısı devam edecek bence

Yav açıkçası bnde birinci sezona dusmesekte 2.sezon kdr yüksek alamayiz gibime geliyor.çünkü cidden 2.sezonun reytingkerinde mogol konusu büyük etken. Ama sonuçta büyük bir izleyici kazandı.bunların ne kdri aaa bu sezon mogol yok deyip bırakır tahmin etmek zor. Diğer yandan alaaddin keykubat,Mevlana,şeyh edebali,gündüz,savcı,osman gbi karakterler Moğolların yokluğunu bir derece doldurabilir. Ama yinede total 7lerde ab 11 lerde gider diye dusunuyorum. 2.sezon yükselecek demiştim. Hele 2.sezon fragmanı yayınlanınca emin olmuştum yukselecegine. Şimdi 3.sezon fragmanina kdr beklentim biraz dusecegi yönünde. Fragmani izleyince dha net tahmin yapabiliriz. Bakalım umarım yaniliriz.

Bu arada hosbulduk