Dinle Sevgili Dizisinin Neden Yayından Kaldırıldığı Ortaya Çıktı!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
Dinle Sevgili dizisinin neden yayından kaldırıldığı ortaya çıktı!

Fox Tv'de yayınlanan Dinle Sevgili dizisinin beklenen reytinglere ulaşmadığı için yayından kaldırıldığı haberlerine,
dizinin yapımcısından itiraz.

Hafta içi her gün yayınlanan Dinle Sevgili'nin beklenen reytingleri elde edemediği için yayından kaldırıldığı iddiasını yalanlayan dizinin yapımcısı Sergin Akyaz, yaptığı açıklamada dizinin reyting nedeniyle değil kanal ve yapım şirketinin yeni bütçe konusunda anlaşamaması nedeniyle kaldırıldığını söyledi.

634790824523451060.jpg

aslında eski oyunculardan oğuz ve dilarayı kadroya koyslar yeminlen diyorum eskisi gibi 3-4 lere çıkar ama işte sergin diziyi bitirmemk için çabalamıyor :)

aslında eski oyunculardan oğuz ve dilarayı kadroya koyslar yeminlen diyorum eskisi gibi 3-4 lere çıkar ama işte sergin diziyi bitirmemk için çabalamıyor :)
hiç zannetmiyorum vasat senaryo,kötü prodüksiyon,berbat yönetmen,felaket oyunculuklar çok bile devam etti

dizinin eski reytinge ulasabilmesi için sadece 2 oyuncuyu kadroya getirmeleri gerek sadece 2 ! :)

Lafı çevirmiş yapımcı, reyting yüzünden kalktı işte, iyi reyting alsa, bütçe konusunda anlaşılır zaten. :)