Dinle Sevgili Çekimleri Bitti!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,585
Puanı
1,060
FOX'un günlük dizisi Dinle Sevgili çekimleri sona erdi set toplandı. Dizi 3 hafta daha yayınlanacak ve Final yapacak.

Son set gününü oyuncular twitter'dan duyurdu,

Cem Kılıç:
Dinle Sevgili'nin son sahnesi çekiliyor birazdan.. Duygular şelale...
Dinle Sevgili çekimleri sona erdi.. Emeği gecen ve bizi izleyen herkese teşekkürler..yeni projelerde görüşmek üzere...

Teoman Mermutlu:

Son dublajimida yaptim dinle sevgilinin.. Yeni sezonda bol turneli bir tiyatro oyunuyla sahnelerde olacagim..tiyatroyu özledim :)
çekimleri bitti yayını 3 hafta daha sürecek 😉

Ceyda Tepeliler:
Dinle sevgili setinde son set gunum,,herkes icin hersey iyi olsun,,
Ekiplerle vedalastim vedalasmaya degmez kendini bisi sanan kisiler suandan itibaren sinir bozamicak
Tek yönetmenim özgur Pak ve 2ekip calisanlarininda yolu acik olmasi dilegiyle,,,

Bülent Fil:
Yarın sette son günüm :( özlemiycem diyeceğim tek kişi yok........
Son sahnelerim....................
Ve son ve son ve son.... Bitti.........

Tanya Jaziri:
Son sahnemi cektim. Alkislar. Cok duygulandim..

Ceyda Tepeliler neden böyle yorum yapti anlamis degilim:

Ekiplerle vedalastim vedalasmaya degmez kendini bisi sanan kisiler suandan itibaren sinir bozamicak
Tek yönetmenim özgur Pak ve 2ekip calisanlarininda yolu acik olmasi dilegiyle,,,

Ceyda Tepeliler neden böyle yorum yapti anlamis degilim:

Zeynep dörtkardeşler de tartışmıştı Base yapım FOX'a bir daha dizi yapamaz bence Araf Zamanı da bitti oyuncularla da sorunlar yaşıyorlar şirketin durumu kötü olacak

Forum İstatistikleri

Konular
172,934
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan