Dilencilerin Taşı : ÇİĞDEM -1. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
YILIN DİLENCİSİNİN METEORLA İMTİHANI :

1. BÖLÜM -

Dilencilerin Kraliçesi Çiğdemden -

Terden sırılsıklam olmuş bi halde otobüsten inerken şoföre bi güzel saydırıyordum.Yazın ortasındayız ama şoför gidip otobüsü tıklım tıklım dolduruyor klima desen yok eh pencere desen onu da açmadı ondan sonra vay efendim Çiğdem neden kafayı yedi katil oldu ? Olurum efendim ben katil olmayacağım da kim olacak soruyorum size hakim bey ?

Neyse bu durum işime gelmişti insanlar bana daha çok acıyacak daha çok para vereceklerdi çünkü . İşte bu sebepten ötürü sırt çantamdaki oklavayı o şoförün başına geçirmedim.

Böyle içimden söylene söylene benim her zamanki kafeye gittim - gittim derken camdan tuvaletine girdim üstümü değiştirmek için yanlış anlamayın bende o para ne gezer (aslında var ama gereksiz yere harcayamam çünkü konağa para gerekiyor )

Tuvalete girince tuvaletin kapısını kitledim ve soyundum sonra da dilenci kıyafetlerimi giymeye başladım - yırtık bir kot, evdeki hizmetcilerin temizlik yaparken kullandığı tişört eski püskü bir ayakkabı ve bir adet peruktan oluşuyordu eh birazda kömür vardı ama o kıyafetten sayılmazdı dimi yani .
Şimdi sorcaksınız ne peruğu diye siz sormadan ben cevaplıyım dilencilik yaparken erkek kılığına giriyorum ben .

Neden mi çünkü Türkiyede doğru düzgün erkek kalmamış yahu en başlarda kız halimleydim ama erkekler bana sulanınca taktik değiştirdim ve erkek oldum ...

Neyse üstümü değiştirdikten sonra tuvaletin kapısının kilidini açtım sonrada pencereyi açıp pencereden atladım sırt çantamı her zaman koyduğum yere - hemen pencerenin yanindaki ağaçlık yerde çukur açmıştım eşyalarımı oraya koyuyordum- koydum ve dilenmeye ( işime !) gittim...

Her zamanki yerime oturdum ve dilenmeye başladım "Allah rızası için sadaka açız evde annem hasta lütfen yardım edin lütfen " diyip ağlıyordum (ağlamam gerçekti çünkü ağlarken babamın nasıl intihar ettiğini, annemin nasıl bizi terk ettiğini düşünüyordum)
Etraftan geçenler bana aldırış etmiyorlardı bile Ben bu Türk halkının ...

Ben orada ne emekle işimi yapıyorum dimi ne var 3-5 versenizde eve götürsek .
Daha çok bağırarak kafamı arkamdaki duvalara vurarak "Allah rızası için para verin gözünüzün sadakası olsun açım evdeki 3 kardeşim ve annem hasta babam alkolik bi şerefsiz lütfen para verin lütfen" demeye başladım bu sirada sürekli ağlıyordum eh ağlamayana emzik vermiyorlar cicim .

Tam tahmin ettiğim gibi 2. Planım tuttu ve insanlardan birkaçı yanıma gelip önümdeki poşete para koymaya başladılar. İşte zafer diye buna derim ben diye düşünerek daha bi hırslandim ve saçımı başımı dağıtarak "Lütfen elinizden ne geliyorsa bana verin açım evdekiler benden para bekler babam eve para götürmezsem beni,kardeslerimi ve annemi döver lütfen " dedim daha bi ağlayarak. Şimdi diyeceksiniz ki bu kız( yani oradan bakınca erkek ) neden dileniyor babam yüzünden bana çok büyük bir borç bıraktı ve o borcun alacaklıları beni zorluyorlardı bir yandansa her şeyden habersiz güle oynaya hayatını yaşayan kardeşimin giderlerini karşılamak için dilenip hırsızlık yapıyordum.

Kardeşime (Nisaya) battığımızı söyleyememistim çünkü o babama hayranlık duyuyordu ve bu hayata alışmıştı. Aslında bakarsanız bende bu kolay yoldan para kazanma yolunu benimsemiştim günde 1-2 milyar kazanıyordum ( biraz fazla gelecek biliyorum ama bu hırsızlık ve dilencilikle kazandığım paralarla her gün kumar oynuyorum ve hep kazanıyordum o yüzden bu kadar fazla kazanıyorum )
Neredeyse haftanın 3 günü konakta partiler düzenliyorduk ( daha doğrusu kardeşim düzenliyordu ) Etrafımızdakiler bize kıskançlıkla bakiyorlardı çünkü onlara göre babam şirketi batırmıştı ve o sirket kurtarılamazdı onlara göre biz gecekondu mahallesinde yaşamalıydık ama bu benim sayemde olmadı ve evde partiler düzenleyerek bunu onlara gösteriyorduk.

Biri önüme 200 Tl attı.Ben şaşkınlıkla parayı elime aldım ve güneşe tuttum.Kesin kanı : Para gerçekti.Parayı veren kişiye baktım :
Kumral (Sarı da olabilir bana renk ayrımı yaptırmayın simdi ) saçlı , mavi gözlü, kirli sakallı kaslı mı kaslı tatlı mı tatlı parlak mı parlak bir adamdı üstünde V yaka siyah bir tişört altındaysa bembeyaz bir kot pantolon (evet beyaz kot pantolon var ben yaptım ) vardı ve aşırı yakışıklıydı.
İşte bu an erkek kılığında olduğuma pişman oldum eğer kız kılığında olsaydım tavlardim ben bu yunan tanrısını ah ah ne diye kızken karşıma çıkmadın bre meteor !

Wattpaddeki 5. Kapağımız :

Note : Whatsapp grubumuzda 13 kişi olduk teşekkürler Dilencistler

Son düzenleme:

Bölüm Yaklaşık 3 Hafta Sonra Üniversite Sınavına Girecek Olan @EnveR e İthaf edilmiştir...

İyi ki varsın Emver iyiki.. Iyiki tanımışız seni.Seni çok seviyoruz biricik arkadaşımız.Sınavında başarılar.İnşallah petrolle ilgili bir yeri kazanırsın....

İlk bölüm yazılma tarihi : 4 Aralık 2014 Saat 19.23

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en azından rtürkün işi var @cookies çok güzel olmuş ama sansür olabilir

@cookies Aserati kandırıp reyting sistemini tekrar başlatıcam
Çok teşekkürler beğendiğin için

Sansürü sonraki bölümlerde uygulanıp yayınlayacağım çünkü baya küfürlü bir hikaye

en azından rtürkün işi var @cookies çok güzel olmuş ama sansür olabilir

@cookies Aserati kandırıp reyting sistemini tekrar başlatıcam
@pompy, kapatır mısın çeneni? Kimse reyting sistemiyle ilgilenmiyor, anla şunu. Ki sistem olsa bile gereksiz projelerin reyting almıyor. Ve lütfen bir daha saçma sapan profil mesajlarıyla da beni rahatsız etme.

@pompy, kapatır mısın çeneni? Kimse reyting sistemiyle ilgilenmiyor, anla şunu. Ki sistem olsa bile gereksiz projelerin reyting almıyor. Ve lütfen bir daha saçma sapan profil mesajlarıyla da beni rahatsız etme.
Lo sakin ol biraz

O hep öyle biz onu öyle sevdik benim profilimdede bir sürü mesaj oluyor bir giriyorum bi sürü mesaj var bende hepsini toptan beğeniyorum

Bunu burda yayinlamayacaktim ama olsun yayinliyim dedim @Çiğdem- @xemrexxx i dahada sinir etsin diye

Bu arada @*YıldırıM* nerdesin forumdada yoksun uzun süredir

hiç bir konu sadece karakter tanıtımı yapılmış, eksiklere gereksiz cami açtım ana kapıyı açtım gibi şeyler bize bunlari ogrenmemezin gereği yok ha yakalanma riski olur bunları içindeki duygu ile anlat. tabi
ikincisi duygu aktarımı yok biz karakterin duygularını ogrenemiyoruz geçen seneye gore pek gelişme yok gibi

Biraz saçma noktalar olsada iyi yazmışsın.
Emeğine sağlık.

2. Bölüm daha iyi olmuştur inşallah

Biraz saçma noktalar olsada iyi yazmışsın.
Emeğine sağlık.
Saol beğendiğin için teşekkürler

bendemi varım benim rolüm ne peki🙂

aaaa bizi meşhur eden dizi buydu demek @cookies

senin yyınladığın siteden hayranlarım oluşmuştu bu dizi sayesinde ilk bölümde güzel gibi görünüyor ahhh son sahnedeki adamla dost olabilirim bence bu durumdan istifade etmem lazım tüm sırlarını öğrenirim erkek kılığında olduğum için

bendemi varım benim rolüm ne peki🙂
Senin rolun 8. Bolume kadar mı ne Çiğdemin kankisi sonra fantastiklik giriyor araya Çiğdeme bişiler oluyor ve onun düşmanı oluyorsun

Aa ne dostu sevgili olun siz

Senin rolun 8. Bolume kadar mı ne Çiğdemin kankisi sonra fantastiklik giriyor araya Çiğdeme bişiler oluyor ve onun düşmanı oluyorsun

Aa ne dostu sevgili olun siz
erkek kılığındayken diyorum cnm şimdi yanaşırsam sapık sanamzmı beni hahah
erkek kılığındayken tüyo alırım ondan nasıl kızlardan hoşlanıyor falan diye

@Çiğdem- her diziye başrol oluyor efendim durduramıyoruz.
sen forumda çok aktif olmadığın dönemde her dizide ben vardım

forum üyeleri yinemi sen diyordu okadar yanı

eski senaristler kvp-medya gibi falan forumdan uzaklaşınca biraz ara vermiştim ben yüzümü dinlendiriyordum tatlım ama 3 farklı senaryoda dilenci taşı aniden aşk ve sevgi çiçeği gibi dizilerde başrollerle tekrar geri döndüm hatta gözüm doymadı denizin senaryosundada yan rol gözlüyorum hahah

Yani maaşallah her yerden çıkıyorsun ne diyeyim.