Dileklerimiz 3.Bölüm

Puanınız

• 3

Oy: 1 7.1%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 5

• 6

Oy: 3 21.4%
  • 7

• 8

Oy: 1 7.1%
  • 9

Oy: 3 21.4%
  • 10

Oy: 6 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,368
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Pompy Yapım Gururla Sunar
images

3.Bölüm
Alper vuruluyor
Adnan Yıldız o Çocuklardan Alperi kaçırmıştır Enis ve cengizi sevgilileri beyzbol sopasıyla dövmüşlerdir
Sahne 2
Ordaki Müfettiş ise hastahaneye geldiğinde Ali Ozan komiserle karşılaşır.

Sahne 3
Alperin sevgilisi zümrüt Adnan yıldızın evine Alperi kandırarak götürmüştür.
Alperden istedikleri o dilek küresini bize verin yoksa öleceksiniz.
Alper: Hayır vermem.
Adnan Yıldıza Yardım eden bir iş adamı kokteylerine gideceği zaman gelmiştir ama Alper inat ediyordur ve Alper vurulur ve bu işi Avukat Gülşahın üstüne atmaya çalışır. Ardından Avukat Gülşah tutuklanır Meltem komiseri açığa alan tarafından.
Evinden bomba parçaları çıkmıştır

Sahne 4
Eylem krokilerini görmeden 2 dk önce bir meydana saldırır Kazlıçeşme meydanına aynı anda hepsine saldırılır ama bunları Mit örtüyordur oyüzden terörle mücadele ekibine bildirim gitmemiştir

Sahne 5
Mitinde o hedefi Çişilin Mite verilmesi ve Gezegenini öğrenmek

Ardan rektüeli sakinleşmtirmeye çalışan Ali ozan komiser merak etme bulacağız söz veriyorum

Alev Amir Emniyette sızıntı var ama kim bilmiyoruz
Hemen Meltemi ve Ardan rektüel olayını sızdıran ve Müdürler kriptolu telefonla konuşuyordu.
Meltem komisere yardım etmek için yola koyulan sızdıran Amirinin ekibi ama sonuç kötü olur Pusu kurarlar Ve hiç bir ambulans gelmez.

Ali ozan komiser görür pusuya düştüklerini hemen hepsini hastahaneye kaldırır Meltemin durumu kritiktir Gaz kurşun Yanıktır Yangının içine atlıyan Alevin ekibi hemen çıkar Ev patlar ama Akutun gelmesi yasaklanmıştır Ankara tarafından nede kızılay hemen özel hastahaneye götürürler Meltemi ve arkadaşlarını

Çiğdem ölüm kalım savaşı veriyordur müdahaleler yapılmış tam kurtulmuş derken Hastahane baskına uğrar ve bütün doktorlar tutuklanır ama onlar polis değildir Mittir
Ali ozan komiser: napıyorsunuz Mit siz
Mit sadece işimizi bunlar sahte doktor
Ali ozan komiser: çocukten yattım bademcik ameliyatı için
Mit: yolumdan çekilin yoksa yanarsınız
Selim testeresiyle gelir ama bırakır polisleri görünce Mit hemen ateş eder Çiğdemin kafasını kesecekten vurulan Mit üyesi Çiğdemi bıçak sıyırır.

Çişili kaçırmak için gelen Mit hemen ekip takibe başlar iyileşmişken hemen takip eden ekip işleri karıştırır roket atar atar ekip minibüsüne ve silahlı çatışmada olur Çişili elinden takip eden Mit

Bunun hesabını sormak için Savcı Reyhana saldırır ve Adem kara Ali Ozan komiserin Müdürü parayı kabul etmeyince kaçırır bayıltıp Şöförünü yakar Aylinin ve ıssız sokakta boğaz köprüsünden atar İstanbulda katliam hem FSM YSS Köprüsü Galata Haliç Metro köprüsü .katliam yapar Adem Kara
3.Bölümün sonu
@Çiğdem- @denizz19 @gözlemci @kvp-medya @beyazsoy @Harunnn60 @yatutarsa @vadikızı @dizimedya @destere @S.G.A.T. @cookies @Yiğitt @sürgünüm
@sokak sanati

Son düzenleme:
Temel Sahne kuramları işliyor ama halkın polisinden farkı yok.

Oyumu kulandim

Aaaaaaa @Çiğdem- bi yandan sen bi yandan ben ölüm savaşı veriyoruz :T
Ah be Zümrüt ben seni sevmistim :(

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking