Kanal D Dilek Taşı - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
318
Puanı
84
Web Sitesi
fav10.net
F42asTrWMAAik6I.jpg

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Pastel Film'in, yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Can Sinan'ın üstlendiği yapımın kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Elif Doğan, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Perihan Savaş, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel ve Afra Karagöz yer alıyor.

12 Eylül 1980 darbesi ekseninde çarpıcı bir baba-kız hikayesini konu alan Dilek Taşı, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Dün izledim 1 buçuk saat falan. Güzel bir dizi ama dram dozu çok fazla. Figen’in anlatımını arada dinliyoruz ve bu hikayenin iyi bitmeyeceğini belli ediyor. Dram dizileri pek sevmediğim için arada fragmanlardan takip ederim gibi.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Dün izledim 1 buçuk saat falan. Güzel bir dizi ama dram dozu çok fazla. Figen’in anlatımını arada dinliyoruz ve bu hikayenin iyi bitmeyeceğini belli ediyor. Dram dizileri pek sevmediğim için arada fragmanlardan takip ederim gibi.
Yemek saatine de denk geldiği için Kendi Düşen Ağlamaz öncesi ilk 1 saate yakın bu diziye baktık. Son cümlenin başına 'aynen' diyorum ama ben fragmanlara da bakmam.

Dram sevenler için iyi bir alternatif olabilir ama.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Maldan anlamayan @Çiğdem ile @serhatt oğlanı beğenmiyordu Zevksizler. Ss @Alos @Angelica @cookies @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno