Dila Hanım'da Şok Ayrılık

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
images

Son haftalarda yükselen reytingleri ile dikkat çeken Erkan Petekkaya ve Hatice Şendil'in başrollerinde olduğu Dila Hanım dizisinde şok bir ayrılık yaşandı.Dizide Dila'nın kayınpederi Seyit Ağa karakterini canlandıran usta oyuncu Engin Şenkan diziden ayrıldı.Yapımcı Faruk Turgut Twitter hesabından yaptığı açıklamada Engin Şenkan 22.bölümde kendi isteği ile diziden ayrılmıştır dedi

Bu çok kötü oldu. Ama adamda epey yaşlanmıştı yorulmuştur artık diye düşünüyorum.Diziden ayrılması reytingi düşürmez ama dizide kalsa daha iyi olurdu.Bu arada 22. bölümde 1. olursa kimse şaşırmasın :)

geçen hafta 19.bölüm yayınlandı , 3 hafta sonra ayrılıyo diziden arka sokakları geçer bence 22. bölümde

- - - Ekleme - - -

zaten aralarında 1.5 reyting var o bölüm 9 reytingi görebilir

zaten bu adam yüzünden isinamadim dilaya.iyi olmuş.hiç bi dizinde oynamasına.Hatırla Sevgili de de sevmezdim.

arka sokaklarla arasında 1 reyting var ab dila önde as büyüterek dilayi küçültemessiniz

Niye ayrilmak istiyor ki? Ne güzel hazir is iste :)

ya ben bu olaya hiç inanmadım öyle diziden ayrılmak isteyen ayrılabilir mi hiç ??? sözleşme denen birşey var birde ön oyunculardan bu adam 1 sezon oyuncularla sözleşme yapılır..anca senaryocular öldürür kimse keyfi diziden ayrılamaz ki ? hastalıgı felan kaldırmıyorsa bünye bilmem artık gözlük ne takıyor bide dizide cıkarıyor..
ama senaryocular ta önceden ayarlamıstır bunu pat diye şimdi gündeme geldi sadece????

dila hanım arka sokakları geçince görücem geçemicek diyenleri ben...!!! dizi için pek önemli değil di zaten sürekli ayak bagı :d
meydan azere kalır hobaaaaaa haha :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,294
Üyeler
8,487
Son Üye
alius