Dila Hanım Yayından mı Kaldırılıyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Başrollerini Erkan Petekkaya ve Hatice Şendil`in paylaştığı, Cuma akşamları Star Tv`de yayınlanan dizi Dila Hanım`ın biteceği hakkında bazı iddialar yayılmıştı. Bu iddialar üzere dizinin yapımcısı Faruk Turgut Twitter üzerinden açıklama yaptı.

Turgut açıklamasında şöyle dedi: Turgut sayfasına, "Dila Hanım dizisi cuma akşamları aynı saatte oynamaya devam edecektir"

Yapıcılığını Gold Film`in üstlendiği Dila Hanım Dizisi her Cuma 20.00`de Star Tv`de!

280820121023308302170_2.jpg

Son düzenleme:
kaldırılmıyacagı bellı kı dizi stari idare edicek oranlar alıyor ılk 10 da ıkı gruptada sadece 1 2 reytıng yukselmesı lazım ıkı gruptada

kaldırılmıyacagı bellı kı dizi stari idare edicek oranlar alıyor ılk 10 da ıkı gruptada sadece 1 2 reytıng yukselmesı lazım ıkı gruptada

way be mahonı senden beklemezdim. sen de stara caktın ya kıyamet yakındır :))))

3-4 reyting stari idare ediyor demek :))))))

bu dedikodular nerden çıkıyor

faruk turgutun dedikodulara ciddi cevap vermesi bile hata olmuş

bence dedikoduyu yapan dedikodusuyla başbaşa bırakılmalı ..

20 Dakika gelince günü ve saatinden olacağı kesinde :)
Faruk Turgut daha önce bu tarz açıklamaları Kötü Yol içinde yapmıştı günü ve saati değişmeyecek diye ama veda gelince günü ve saati değişmişdi dizinin

Gün degisiklikligine ugrar, olumlu sonuçlar elde ederse yayin hayatina devam eder

20 Dakika'yı cumaya koyarlarsa gün değiştirecek ve gün geçtikçe eriyecek gibi(?)

Bencede devam etmesi dogru olur cünkü aldigi reyting Star Tv ye 20 dakika gelene kadae yetecektir

bencede günü değişmeli cumaları huzur sokağı,emirin yolu,yalan dünyanın yanında yine iyi gidiyo ama perşembe olursa daha iyi olur kurtlar vadisi pusu ve umutsuz ev kadınları var tabi ama ben yinede daha iyi sonuçlar elde edeceğini düşünüyorum.

20 Dakika dizisinin cuma yayınlanacağı hakkında hiç bir resmi açıklama yok yani salı yada perşembe de olabilir ve Dila Hanım'ın devam edeceğini söylemiştim dizi son zamanlarda toparlandı bitirmek yanlış olurdu.

zap yaparkem izledigim kadarı ilr dizi iki karakter üzerine kurulmuş. Yani haklısın destere 😉

normalde o iki karakter o kadar fazla gösterilmiyordu ama geçen hafta izlerken sıkıldım bir ara sırtımı dönüp izledim :))

rızayla dila karşılıklı okeye dönüyorlardı yalnız oyunda üçüncü dördüncü eleman yoktu okeyin iki kişilik oynananı ne kadar zevk verirse o kadar izlenebilir sahnelerdi :))

umarım önümüzdeki haftalar yan roller dahada işin içine girer biraz diziye hareketlilik gelir dizide yükselecek kapasite var ama diziyi biraz dürtüklemek lazım:))

Kalkmayacağını zaten bu haberde yazmıştım. Diğer haber gereksiz olmuş. Sonuçta yapımcı kalkmayacak dedi