Dila Hanım ile Kariyerinin En Önemli Sınavını Veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Türkan Şoray ile Kadir İnanır'ın başrolleri paylaştığı 1977 yapımı 'Dila Hanım', televizyona uyarlandı. Türk sinemasının bu unutulmaz eserinin dizi versiyonunda, Şoray yerine Hatice Şendil var. Dizide kocasını öldüren adamdan intikam almaya and içen ama devamında aşk ile düşmanlık hisleri arasında sıkışıp kalan Dila Hanım'ı oynayan Şendil, kariyerinin belki de en önemli sınavını veriyor.

Hürriyet'in sorularını yanıtlayan Hatice Şendil, çekimlerin yapıldığı Adana'nın Pozantı ilçesini çok enteresan bir yer olarak tanımlıyor.

1 aydır bölgede devam eden çekimlerle ilgili konuşan Şendil, "Enerjisi çok farklı bir kere. Coğrafyası güzel... Naif, güzel ve mert insanları var. Ayrıca benim erkek arkadaşımın (Burak Sağyaşar) memleketi" diye konuştu.

Canlandıracağı Dila Hanım karakterinden de bahseden Şendil, "En başta ben Dila Hanım olarak başlamıyorum işe. İdealist bir avukat rolündeyim. Bu avukat, feodal yapıda yetişmiş bir adamla evleniyor. İdealizmle hayata tutunduğu için, bu kültürü ilk zamanlar çok yadırgıyor. Zamanla Dila Hanım olma süreci başlıyor. Ve devamında o malum imkansız aşk doğuyor" diye konuştu.

Dila Hanım dizisi bu akşam saat 20.00'de Star TV'de izleyici ile buluşacak.

hatice şendil bu diziyle ya vezir ya rezil olacak çok büyük bir imkan verildi kendisine yılın dizisi olabilir tabi hatice şendil bu yükün altında kalkabilirse.. ..zaten başroldaki erkan petekkayada hiç şüphem yok her zamanki gibi muhteşem oynayacak ama hatice ne yapacak bu akşam göreceğiz..

Ya Vezir Ya Rezil Çok Doğru Söyledin Destere
Beceremez ise 2 Yıl Evde Oturur İş Teklifi Falan Almaz .

Hatice Şendil Karadağlar'da müthişti bence.Buradada öyle olucaktır.Başarılar.:)

Hatice Sendil bu roluyle basarili olacaktir bence.. Kendisine basarilar dilerim

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,745
Üyeler
8,480
Son Üye
galaksi