'Dila Hanım' Final Yapıyor!

erkan petekkaya dizisi bitiyor tadın bırakmaları hoş oldu
yani dizi anlaşması yapacakmı yoksa dinlenecekmi atvde limon yapım yeni dizi başlayacak ama daha oyuncu seçimleri olmadı
erkan petekkkay bu diziye yakışır haşim karakteri süper gider
canan tan roman piraye uyarlaması olacak
erkanla tuba büyüküstün yada aslı enverle olur işllah

Bence de tv de cok i reyting almiyordu ana show tv yi kurtaracak kadar aliyordum
Cok üzüldüm

Aaaa yanlış bir karar alınmış.Devam etmeliydi dizi.

Show hem elimdekilere güvenmiyorum diyor hemde hazırı bitiriyor saçma.

bütün bolumlerını ızledıgım dizi bitmesine dogrusu pek üzülmedim.
neden derseniz çünkü son bölümler dizi iyice cıgrından cıktı senaryo cok kotu azer karakteri bir öyle bir böyle 360 derece döndü desek yalnıs olmaz...
birde benim aklıma takılan show böle erken bitircekse neden aldı ?? benm için pek süprz olmadı bitmesi ama bu kadar erkn bklemiyordum...reytngler show için hayli hayli yeter di..
pis yedili bile yıllardır oynuyorda :D reytngleri çok mu iyi sanki.

sanırım yapımcı ve oyuncular da senaryodan sıkayetcı ki onlarda sacmalıgı anlamslar artık yeter dmslerdir cnku senaryocu degısmekten ypaımcı napcanı sasırdı sanırım 3-4 kere degstii..

amma para kazandkları şeyi bizim trkler izleniyosa senaryo fln dnlemez devam ettirlrler diye düşnmyrda degılım reytngler de ortaysa..

gercek yapımcının dediği kanal yuzunden mı yoksa kendileri bitirmek mi istedi orası mechul

Son düzenleme:
bütün bolumlerını ızledıgım dizi bitmesine dogrusu pek üzülmedim.
neden derseniz çünkü son bölümler dizi iyice cıgrından cıktı senaryo cok kotu azer karakteri bir öyle bir böyle 360 derece döndü desek yalnıs olmaz...
birde benim aklıma takılan show böle erken bitircekse neden aldı ?? benm için pek süprz olmadı bitmesi ama bu kadar erkn bklemiyordum...reytngler show için hayli hayli yeter di..
pis yedili bile yıllardır oynuyorda :D reytngleri çok mu iyi sanki.

sanırım yapımcı ve oyuncular da senaryodan sıkayetcı ki onlarda sacmalıgı anlamslar artık yeter dmslerdir cnku senaryocu degısmekten ypaımcı napcanı sasırdı sanırım 3-4 kere degstii..

amma para kazandkları şeyi bizim trkler izleniyosa senaryo fln dnlemez devam ettirlrler diye düşnmyrda degılım reytngler de ortaysa..

gercek yapımcının dediği kanal yuzunden mı yoksa kendileri bitirmek mi istedi orası mechul

Gercekten helal olsun hepsini izledi isen. Bende izliyorum. Ama acaip uzuldum. Bide. Dila saçlarını kesmis. Acaip uzuldum. Dila sacini nasil keser diye

Gercekten helal olsun hepsini izledi isen. Bende izliyorum. Ama acaip uzuldum. Bide. Dila saçlarını kesmis. Acaip uzuldum. Dila sacini nasil keser diye
o fotoyu bende gordumde gercekten ole kestirdigine inanamiyom ya....bende oynarsa izlerdimde..yapcak bisey yok gold filmden anlamiyo..bu dizi yoksa 2 sezn rht surerdi ellerine yuzlerine bulastrdilar..