"Dila Hanım" Dizisinin Yönetmeni Değişti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Furkan Söğüt / ÖZEL HABER

Geçen hafta ilk bölümüyle Star Tv'de ekrana gelen, başrollerini Erkan Petekkaya ve Hatice Şendil'in paylaştığı "Dila Hanım" dizisinde yönetmen değişiklikliği yaşandı.

Dizinin ilk bölümleri, "Karakol" ve "Ezo Gelin" gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Onur Tan'a ait.

Ancak dizinin yapımcısı Faruk Turgut, twitter sayfasında yönetmen değişikliğini haber verdi.

Turgut, "Dila Hanım'da yönetmen değişikliği. Onur Tan'la yollarımızı ayırdık. Yeni yönetmenimiz Aydın Bulut" diye açıklamada bulundu.

"Dila Hanım" ikinci bölümüyle Cuma 20:00'da Star Tv'de!

Yerinde bir karar olmus.

Oya Dogan'in da açiklamasina göre; yönetmen, en duygulu sahnede bile alt sahne olarak müzigi tercih etti ve bence olmadi.. Umarim bu degisiklik diziyi olumlu etkiler..

Onur Tan daha iyiydi. Adam Kurtlar Vadisi Pusu'yu yönetmiş daha ne olsun.

Yerinde olmuş.Onur Tan'ı hiç sevmiyorum.

Onur Tan, Vadi izleyicisi tarafından da çok eleştirilmiş bir isimdi, değişiklik yerinde olmuş bence...

umarım tnsde bu dizi hakettiği yüksek reytingi alır..

cuma günü yayınlanan en kaliteli dizi dolayısıyla umudum var konusu basit ama diğer dizilerden daha anlaşılır ve ayakları yere basan bir dizi ..

Bende izledim bildiğin "ağa" dizilerinden gibi geldi. Sanki tek iyi ve güçlü tarafı Erkan P. içinde yer almasıymış geliyor.

bu dizi için baya birşeyler düşünüyor kanal ya yönetmen değişiyor senaryocu değişiyor baya uzun soluklu yapmak var kafalarında.
inaşllahta öyle olcak çok sevdğim bir dizi
çogu diziden bin kat iyi müzikleri yeter başta

Senaristlerde değişmişti sanırsam yakında oyuncularda değişir bu gidişle.

Bende izledim bildiğin "ağa" dizilerinden gibi geldi. Sanki tek iyi ve güçlü tarafı Erkan P. içinde yer almasıymış geliyor.

melisa p ... diye bir italyan yazar vardı
) nerden aklıma geldi hayret

erkan petek iyi oyuncu ama dilada pek bir olağanüstü rolünü göremedik malesef ..

- - - Ekleme - - -

Senaristlerde değişmişti sanırsam yakında oyuncularda değişir bu gidişle.

o kadarda değil diziyi bitirsinler daha iyi

aslanım bee CUMA GÜNÜNÜN KIRALI " DİLA HANIMMMMM "

- - - Ekleme - - -

Pardon özür dilerimde.

https://twitter.com/FARKTRGT

faruk turguttan öyle bir açıklama göremedim :S

melisa p ... diye bir italyan yazar vardı
) nerden aklıma geldi hayret

erkan petek iyi oyuncu ama dilada pek bir olağanüstü rolünü göremedik malesef ..

ahahah Nerden kim hortlattı bu konuyu
Melissa P. diye filmde var +18 hu hu

Pardon özür dilerimde.

https://twitter.com/FARKTRGT

faruk turguttan öyle bir açıklama göremedim :S